mita-sk 0 Posted July 14, 2011 još da split pobjedi!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
leo 0 Posted July 14, 2011 Ja sam napisao pod grupu C i pogodio par..... A sada moram napisati drugi par.... Imaš sreće još je puno parova u igri Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted July 14, 2011 Dobro večer! Neka Split zadrži ovo vodstvo i ovo je apsolutno fenomenalan dan danas, bez promašenog para Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted July 14, 2011 rezultati mi nikako ne odgovaraju.kad sam budala umjesto da igram ono sto mi na prvu dodje,ja izmisljam toplu vodu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted July 14, 2011 Dobro večer! Neka Split zadrži ovo vodstvo i ovo je apsolutno fenomenalan dan danas, bez promašenog para Malo su precijenili Domžale.Realno nisu trebali dat ni gol na tekmi.Ja sam ga nakrco i uletilo je.Sutra lagani izlazak na Jarunello, piće i vagina osigurani.. Naziv kladionice: SuperSport Broj para iz kladionice: 244 Vrijeme odigravanja: 20:45 Naziv para: BST Domžale-NK Split Tip para: 2 Tečaj: 3.350 Ev. dobitak: 8.350 Ev. gubitak: 3.350 Dvojka ko kuća.Dobra večer svima i do sutra Ti si kralj majstore, zato sutra tucaš ko tuljan Ma bila je slika onih hijena iz kralja lavova, al su valjda zaštitili sliku pa se sad pojavljuje ova vesela čeljad E, da.. i dobro jutro svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted July 14, 2011 Malo su precijenili Domžale.Realno nisu trebali dat ni gol na tekmi.Ja sam ga nakrco i uletilo je.Sutra lagani izlazak na Jarunello, piće i vagina osigurani.. Svaka im čast, a tebi sretno sutra Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted July 14, 2011 Laku noc svima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
homer10 0 Posted July 14, 2011 Pozdrav svima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted July 14, 2011 Svaka im čast, a tebi sretno sutra Hvala, makar mi neće trebat jer ja gdje se pojavim obasjam prostoriju Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted July 14, 2011 I ja biram vrijeme kad forum vegetira.. Dosutra Quote Share this post Link to post Share on other sites