homer10 0 Posted July 18, 2011 Pozdrav svima,,, Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted July 18, 2011 Ja danas, za pare, da povecam kvotu, odigram Hrvatsku U 20 kosarka i padnem! kvota 1.08.....a pogodim hazarder kvotu 2 i nesto....cccccc.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted July 18, 2011 Sta bi ovo Sa Argentinom i Brazilom Copa America nije mesto za glumce !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted July 18, 2011 Copa America nije mesto za glumce !!! Slazem se....Navijao sam za ove "manje "ekipe.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted July 18, 2011 Nverovatno, ali u comeOn takmicenju nema teorije da pogodim par, masim vec 7 za redom http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_eek.gif I nije u stvar sto masim nego stvar je sto stalno u odabiru uzimam onaj koji ne dodje , a pogodjene na papiru ne uzmem. e to je nemoguce, jos i ComeOn ima neverovatne tecajeve bar 10 % manje od ostalih kladara, pa tako danas Eto Inter Turku iz 1 u 1 kod njih samo 2.1, dok je kod drugih bio i preko 2.4 Hendikep u bejzbolu daju na autsajdera -1.5, umesto valjda na favorita Strahota, ali polako se odustaje Da, nije mi baš nešto privlačna klada..ja sam odusto odmah.. Samo ti ostavljaj parove u ComeOn takmičenju, ja samo odigram kontra tebe i imam za burek do kraja godine Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted July 18, 2011 (edited) Da, nije mi baš nešto privlačna klada..ja sam odusto odmah.. Samo ti ostavljaj parove u ComeOn takmičenju, ja samo odigram kontra tebe i imam za burek do kraja godine Neces kolega pogresiti veruj mi.. 2:0 vode danas Fredrikstad protiv Brana vec 11 minutu, ja igrao poluvreme keca, kad ovi im stave 2 komada HT 2:2, a Ft naravno 4:2 Edited July 18, 2011 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites