Banega 12 Posted July 26, 2011 ja mislim da vrijede kad igraš malo već ulog.ili kad igraš onako rekreativno,da nešta pratiš. Uleti i Lovech -Wisla poluvreme Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted July 26, 2011 Uleti i Lovech -Wisla poluvreme ali zato dynamo čvrsto drži 0:1.. ma neka samo prođu rangersi koje imam na tjednom i bit ću zadovoljan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted July 26, 2011 kako je ovaj glasgow loš... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted July 26, 2011 kako je ovaj glasgow loš... nek ide u tri....a Litex - Wisla Over 2,5 a ja igrao fix under 2,5..... Laku noč!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted July 26, 2011 nek ide u tri.... a Litex - Wisla Over 2,5 a ja igrao fix under 2,5..... Laku noč!! nije ni malmo bolji,ali rangersi su katastrofa.sad znam koga za ubuduće treba izbjegavat. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted July 26, 2011 nije ni malmo bolji,ali rangersi su katastrofa.sad znam koga za ubuduće treba izbjegavat. Rangersi su mi donijeli milijune prošle sezne, svako kolo sam ih igrao. Neznam šta im je sad Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted July 26, 2011 Da izvinete, ebase me ovi rangersi.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted July 26, 2011 I mene oborise samo Rangersi jebo me otac sto igram na budjave Skote Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted July 26, 2011 Današnji dan preloš. Rangersi, pa sad i ovaj Akranes... ništa dobitno danas... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted July 26, 2011 Današnji dan preloš. Rangersi, pa sad i ovaj Akranes... ništa dobitno danas... Ako ne mogu dobiti ove Svedjane, ne znam koga ce... Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted July 26, 2011 (edited) nisam jedini koji je okinio na rangersima.katastrofa su! Edited July 26, 2011 by jesenjin Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted July 26, 2011 Jesenine, sta ces postaviti? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted July 26, 2011 Ja sam se opredijelio za siguricu, mada to nije ali eto...idem na bod... Quote Share this post Link to post Share on other sites