Jump to content

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pozdrav svima

o yeben ti vaterpolo... i njih smotane :crossfingers::oops:http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_redface.gif

Talijani nažalost potpuno zasluženo vode. Naši puno previše griješe.

Posted

Pozdrav svima

Talijani nažalost potpuno zasluženo vode. Naši puno previše griješe.

ali sta je najgore cak mi se i ne cini da su bili losi u obrani ... ali ono u napadu je bila prica za sebe --bez preciznosti, bez snage, nisu mogli stvorit dobru sansu za sut..citavo prvo pol. skoro da su ostali na 0 golova (!) ..tek smo 25sek prije kraja dali jedva prvi gol u utakmici ---utakmica je ovisila o nama..previse sansi smo imali (pogotovo sa igracima vise) ali jednostavno nije islo :crossfingers:

Posted

Dan Posted Image

Mokar izvana i iznutra

kiša pada več 12 sati.. Posted Image

bez pauze Posted Image

Ja mokar ali od vrućine. Još i drva neka sad doterao kući . Sunce greje + umor = majica na ceđenje

Posted

Aktobe poveo vec u 11. minutu. A ja mislio da ce Alania da izdrži do poluvremena. Ipak ima nade da ce kojim slucjem da Alania izjednaci do poluvremena . Pa onda u 2. igrači Aktobea pokažu da su kladionice stavile veliku kvotu na njih.

Posted

Aktobe poveo vec u 11. minutu. A ja mislio da ce Alania da izdrži do poluvremena. Ipak ima nade da ce kojim slucjem da Alania izjednaci do poluvremena . Pa onda u 2. igrači Aktobea pokažu da su kladionice stavile veliku kvotu na njih.

Alania - Aktobe - 1:1 (0:1), aj mislio da ce da bude iz X u 2.Posted Image