master2801 1 Posted July 29, 2011 dobar dan... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted July 29, 2011 Ja za danas uopste nemam inspiraciju za kladjenje... kisni dan, ko stvoren za pratit rezultate Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted July 29, 2011 Ja radim, danas mi je bas naporan dan....Ali bet club je na ekranu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted July 29, 2011 danas mozda opet iznenadenje lagano na lokomotivu protiv intera u gostima... Teško. Ali ako neće danas bit under golova, neće nikad. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted July 29, 2011 Kisa lije u Sarajevu....kakav dan takvo i raspolozenje... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted July 29, 2011 Dobar dan iz sunčane Murske Sobote.... Jutri je još radni dan za mene a u nedjelju u MS bude prava nogometna euforija i još veliki prekmurski derbi izmedju Mure i Nafte, očekuje se oko 7000 gledatelja što bi značio rekord Fazanerije... Analiza iz ove utakmice ću napisati u nedjelju podne.... Lp Quote Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted July 29, 2011 Nista, nista, skupljam postove.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted July 29, 2011 Pozdrav ljudi pa šta ima?? Nikako da nađem vremena za omiljeni forum,ali sad od 8 mjeseca krećem ozbiljno i sva 3 natjecanja su moja!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted July 29, 2011 Pozdrav ljudi pa šta ima?? Nikako da nađem vremena za omiljeni forum,ali sad od 8 mjeseca krećem ozbiljno i sva 3 natjecanja su moja!! Gde si Bapti druže stari? Vidim ja da nešto fali , kad ono Ti. I mene je bilo, ali kao da me nije bilo, pa cu i ja od 8. meseca da krenem ozbiljno. ( Naravno sva tri takmičenja su moja) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted July 29, 2011 (edited) ja pauzirao h2h ovaj mjesec...al od iducega su dva moja ... eto vama ono novo trece :uredu: :uredu:http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/01guns.gif http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/01guns.gif Edited July 29, 2011 by Petar91 Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted July 29, 2011 Pozdrav ljudi pa šta ima?? Nikako da nađem vremena za omiljeni forum,ali sad od 8 mjeseca krećem ozbiljno i sva 3 natjecanja su moja!! Pozz....,ja ću u 8.mjesecu pauzirati zbog 14 dnevnog boravka u Dalmaciji.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
homer10 0 Posted July 29, 2011 Pozdrav svima... Quote Share this post Link to post Share on other sites