Tuto Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 pozdrav svima i jedno pitanje imal ko da zna kad ce biti uplacene pare na b-win-u za juni posto dwiz nista ne odgovaraBit će, bit će. Do kraja godine će biti - 100%. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Pa ne uplaćuje Dwiz da bi ti mogao odgovoriti. I on mora pitati bwin, a sada su i godišnji, pa malo strpljenja. Bwin uplaćuje tromjesečno. Dakle za juni u rujnu. Pozdrav narode, ja sam novi ovdje, nadam se dobroj suradnji i sretno svima u 8. mjesecu!Pozdrav i uspjeha u natjecanju! Quote
baptista Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Pozdrav forumaši,puno sreće u novom mjesecu i naravno čestitke onima koji su bili uspješni u prošlome!! Quote
EXERBET Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Danas slavi euro Da si živ i zdrav i što više EURA !!! Quote
groka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Bit će, bit će. Do kraja godine će biti - 100%. Pa ne uplaćuje Dwiz da bi ti mogao odgovoriti. I on mora pitati bwin, a sada su i godišnji, pa malo strpljenja. Bwin uplaćuje tromjesečno. Dakle za juni u rujnu. hvala na informaciji dobro vece svima Quote
Nadrealista Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Zar nema zainteresiranih za tjedni listić?! prvi dan i odmah fula, kao sto sam i pretpostavio u finalu svak svakoga moze dobiti steta, bas si dobar listic sastavio Quote
Nadrealista Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Pozdrav svima! Puno srece u ovom mjesecu! pozdrav i tebi i jos vise srece nego sto ti nama zelis Quote
Recommended Posts