Nadrealista 13 Posted August 3, 2011 Pogledaj prošlomjesečnu tablicu! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif sta imam gledat, nema niko da je imo pozitivan omjer Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted August 3, 2011 lahko je za nagrade nego gledajte kako ce te ubosti kvotu 2.20 kad se jedva pogode ove 1.50 -1.60 vjerovatno ce moj prijedlog ostat jedna mrvica u postovima ovog kafica al moram pokusat... ima li zainteresiranih da se progura nekakva vrsta ekipnog natjecanja umjesto (ako cemo iskreno) ovog lupetanja koef. preko 2.20 npr. natjecatelji se podjele u nekoliko ekipe (po 3 igraca), budu prijave kao na h2h krajem mjeseca...i igraju ekipe medusobno npr. u prognoziranju tipova ili tocnih rezultata, a pobjednicka ekipa dijeli nagradni fond po 1/3 pozz http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/57bye.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted August 3, 2011 Partizan ono penal napred Partizan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted August 3, 2011 vjerovatno ce moj prijedlog ostat jedna mrvica u postovima ovog kafica al moram pokusat... ima li zainteresiranih da se progura nekakva vrsta ekipnog natjecanja umjesto (ako cemo iskreno) ovog lupetanja koef. preko 2.20 npr. natjecatelji se podjele u nekoliko ekipe (po 3 igraca), budu prijave kao na h2h krajem mjeseca...i igraju ekipe medusobno npr. u prognoziranju tipova ili tocnih rezultata, a pobjednicka ekipa dijeli nagradni fond po 1/3 pozz http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/57bye.gif idi naspavaj se pa to ponovo napisi al malo razumnije http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 3, 2011 sta imam gledat, nema niko da je imo pozitivan omjerA šta je za tebe pozitivan omjer? Pa ne možeš očekivati da ćeš parove sa tečajem 2,20 pogađati kao od šale. No, bilo je ranije i takvih mahera, a minimalan tečaj je bio 2,30. Bitno je osvojiti nagradu, pa makar i sa jednim pogodkom! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted August 3, 2011 vjerovatno ce moj prijedlog ostat jedna mrvica u postovima ovog kafica al moram pokusat... ima li zainteresiranih da se progura nekakva vrsta ekipnog natjecanja umjesto (ako cemo iskreno) ovog lupetanja koef. preko 2.20 npr. natjecatelji se podjele u nekoliko ekipe (po 3 igraca), budu prijave kao na h2h krajem mjeseca...i igraju ekipe medusobno npr. u prognoziranju tipova ili tocnih rezultata, a pobjednicka ekipa dijeli nagradni fond po 1/3 pozz mozda bi bilo bolje natjecanje da Tuto npr. svaki dan postavlja pitanja tipa Nadjite utakmicu na kojoj ce biti 3 ili vise gola i mi postavljamo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted August 3, 2011 zar ima neko ko je mogo kladionicu zajebat http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Unibet i bwin su samo na svojim greskama platili meni letovanje,pola auta,i jos more popravki po kuci.....Ali ne ide vise sad su jako oprezni,i kad se zeznu,a to je retko,poniste opkladu.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 3, 2011 vjerovatno ce moj prijedlog ostat jedna mrvica u postovima ovog kafica al moram pokusat... ima li zainteresiranih da se progura nekakva vrsta ekipnog natjecanja umjesto (ako cemo iskreno) ovog lupetanja koef. preko 2.20 npr. natjecatelji se podjele u nekoliko ekipe (po 3 igraca), budu prijave kao na h2h krajem mjeseca...i igraju ekipe medusobno npr. u prognoziranju tipova ili tocnih rezultata, a pobjednicka ekipa dijeli nagradni fond po 1/3 pozz Na jednom drugom forumu koji također organzira natjecanja igrala se takva igra. No, nakon nekoliko kola, raspalo se sve. Ne traži 'kruha nad pogačom'. Tko želi neka 'lupeta' po 2,20, a tko ne, može mirno lupetati i po 1,50. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted August 3, 2011 idi naspavaj se pa to ponovo napisi al malo razumnije http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif ok...pojasnit cu malo.. clanovi foruma se medusobno dogovore i prijave svoju ekipu od 3 igraca u natjecanje (znaci nema ukljucivanja tokom mjeseca nego se kao kod h2h natjecanja prijave otvore krajem mjeseca za iduci) evo npr. ja, ti i Tuto smo u ekipi... dat cemo joj ime Bet Club Team drugu ekipu nek cine Zizu, Dusko i Djin i zovu se npr. Winners a pogadali bi se naravno tipovi - s tim da npr. koef. izmedu 1.50 -1.99 donosi 1 bod, a koef. preko 2.00 donosi 2 boda __________________________________ primjer utakmice: Bet Club Team (Nadrealista, Tuto, Petar91) - Winnersi (Zizu, Dusko i Djin) Nadrealista postavi tip: cilic-ljubicic 1 @ 1.50 Tuto postavi : dinamo -hjk 1 @ 1.50 ja postavim: seppi-fognini 1 @ 2.10 druga ekipa postavi isto tako svoje tipove... i sad.. npr. pogodite ti i Tuto - nasa ekipa ima 2 boda, znaci kao da smo zabili 2 gola .... a protivnici npr. promase sve ... mi pobjedimo 2:0 i dobijemo 3 boda i pravi se tablica kao u nogometu... pobjednik koji bude imao najvise bodova na kraju mjeseca i bude na vrhu tablice osvaja cijeli fond natjecanja kojeg dijele 3 igraca te ekipe medusobno ______________ eto, to je moj prijelog.. bar je meni puno zanimljivije nego ovo sto sad imamo ... aj se vi bar izjasnite kako disete sa ovim http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/57bye.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 3, 2011 Sve si lijepo napisao. Samo razmišljam da Partizan ne prođe kao jučer Panathenaikos.Dobro sam razmišljao! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted August 3, 2011 Dobro sam razmišljao! E ono je nepravda , što bi rekao Kalimero! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 3, 2011 Dinamo je najjači klub, čak i s ovim tulipanom od trenera sve odradi rutinski.Valjda će bit nešto ove sezone ok...pojasnit cu malo.. clanovi foruma se medusobno dogovore i prijave svoju ekipu od 3 igraca u natjecanje (znaci nema ukljucivanja tokom mjeseca nego se kao kod h2h natjecanja prijave otvore krajem mjeseca za iduci) evo npr. ja, ti i Tuto smo u ekipi... dat cemo joj ime Bet Club Team drugu ekipu nek cine Zizu, Dusko i Djin i zovu se npr. Winners a pogadali bi se naravno tipovi - s tim da npr. koef. izmedu 1.50 -1.99 donosi 1 bod, a koef. preko 2.00 donosi 2 boda __________________________________ primjer utakmice: Bet Club Team (Nadrealista, Tuto, Petar91) - Winnersi (Zizu, Dusko i Djin) Nadrealista postavi tip: cilic-ljubicic 1 @ 1.50 Tuto postavi : dinamo -hjk 1 @ 1.50 ja postavim: seppi-fognini 1 @ 2.10 druga ekipa postavi isto tako svoje tipove... i sad.. npr. pogodite ti i Tuto - nasa ekipa ima 2 boda, znaci kao da smo zabili 2 gola .... a protivnici npr. promase sve ... mi pobjedimo 2:0 i dobijemo 3 boda i pravi se tablica kao u nogometu... pobjednik koji bude imao najvise bodova na kraju mjeseca i bude na vrhu tablice osvaja cijeli fond natjecanja kojeg dijele 3 igraca te ekipe medusobno ______________ eto, to je moj prijelog.. bar je meni puno zanimljivije nego ovo sto sad imamo ... aj se vi bar izjasnite kako disete sa ovim Zanimljiva ideja, al koliko bi vremena prošlo dok bi se složio pun kurac ekipa za natjecanja?Ajd probaj složit tim sad u ovom trenutku, viio bi da ne ide odmah.Meni sad pod utjecajem alkohola pada na pamet za tim samo Bane Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djin 0 Posted August 3, 2011 hvala cika Crni ...pozz svima Dinamo je najjači klub, čak i s ovim tulipanom od trenera sve odradi rutinski.Valjda će bit nešto ove sezone Zanimljiva ideja, al koliko bi vremena prošlo dok bi se složio pun kurac ekipa za natjecanja?Ajd probaj složit tim sad u ovom trenutku, viio bi da ne ide odmah.Meni sad pod utjecajem alkohola pada na pamet za tim samo Bane meni licno se svidja ideja a imam i ekipu xaxaxxa Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 3, 2011 hvala cika Crni ...pozz svima meni licno se svidja ideja a imam i ekipu xaxaxxa Vidim da su Winnersi već u fiksu http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted August 3, 2011 (edited) Partizan ono penal napred Partizan Ja sam grobar, al cist penal. Ma treba mu odma dati ispisnicu. Kao najveci retard. Zbog jednog igraca izgube milione... Edited August 3, 2011 by cr7 Quote Share this post Link to post Share on other sites