groka 1 Posted August 4, 2011 dobro vece svima ajmoooooo Guimaraes Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted August 4, 2011 Izgleda da ćemo ( Hrvatska ) danas imati u nogometu 3 od 3. Sva tri će ispasti... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_wink.gif Na žalost, bio sam u pravu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 4, 2011 (edited) ako nas ima jos zainteresiranih poslat cemo i Dwizu pm i pitat ga za misljenjeNa jednom drugom forumu koji također organzira natjecanja igrala se takva igra. No, nakon nekoliko kola, raspalo se sve. I više se ne igra. Razloge vjerojatno znaš, a znaju i neke od kolega sa ovog foruma koji tamo također sudjeluju u natjecanju. Ne traži 'kruha nad pogačom'. Edited August 4, 2011 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ell 0 Posted August 4, 2011 e moj Russell, ako nemoš ovu štracu Younga dobit onda bome bolje se ostavi tenisa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
homer10 0 Posted August 4, 2011 Pozdrav svima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted August 4, 2011 Na jednom drugom forumu koji također organzira natjecanja igrala se takva igra. No, nakon nekoliko kola, raspalo se sve. I više se ne igra. Razloge vjerojatno znaš, a znaju i neke od kolega sa ovog foruma koji tamo također sudjeluju u natjecanju. Ne traži 'kruha nad pogačom'. tamo su se prognozirali tocni rezultati nogometnih utakmica, ovo moje su tipovi .... ne sjecam se zasto se raspalo... vjerovatno jer nije bilo dovoljno interesa (ispravi me ako nije tako?), ali ovaj forum mi izgleda da ima velik broj aktivnih igraca i da bi se to moglo provest u djelo... meni je to bilo najdraze natjecanje i puno je zanimljivije nego bilo koje trenutno na forumu ! al kao sto sam rekao, nisam ni ocekivao da cu uspjet u ovome prijedlogu, evo tebi se prvome ne da... nista, ispunit cu formalan uvjet sa brojem postova sa "dobro jutro" i "laku noc", samo postavljat tipove po natjecanjima i necu se niti trudit vise dat koji prijedlog ili ideju za razvitak foruma i malo dogadanja na njemu...odustajem e da, laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted August 4, 2011 tamo su se prognozirali tocni rezultati nogometnih utakmica, ovo moje su tipovi .... ne sjecam se zasto se raspalo... vjerovatno jer nije bilo dovoljno interesa (ispravi me ako nije tako?), ali ovaj forum mi izgleda da ima velik broj aktivnih igraca i da bi se to moglo provest u djelo... meni je to bilo najdraze natjecanje i puno je zanimljivije nego bilo koje trenutno na forumu ! al kao sto sam rekao, nisam ni ocekivao da cu uspjet u ovome prijedlogu, evo tebi se prvome ne da... nista, ispunit cu formalan uvjet sa brojem postova sa "dobro jutro" i "laku noc", samo postavljat tipove po natjecanjima i necu se niti trudit vise dat koji prijedlog ili ideju za razvitak foruma i malo dogadanja na njemu...odustajem http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/57bye.gif e da, laku noc Ja ne bih dirao hazarder za to, nego bih predlozio da se takvo nesto odnosi na Bwin natjecanje Naime, ovo dosad mi je previse nerealno takmicenje, i ne moras dobro uopste gadjati koliko trebas imati srece da takmicar ne pogodi ili dobro taktizirati i doci do plasmana. E sad to je moje misljenje, ne mora da znaci da sam u pravu http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 22, 2011 noc wuf wuf Quote Share this post Link to post Share on other sites