Crni Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 (edited) 19:05 Comerica Park Detroit Tigers(59-51)-Texas Rangers(61-50) Tip: 2 @1,787 7/10 Pinnacle Večeras je u Motor Sitiju na redu treći meč u seriji između domaćih Tigersa i gostujućih Rangersa... Prethodna dva meča je dobio vrlo tesno domaćin sa 6-5 i 5-4 i večeras će pokušati da naprave swip i pobede i treći put za redom što mislim da će biti jako teško... Detroit se malo odlepio od pratioca u diviziji i ima 4 pobede više u zadnje vreme igra sasvim solidno na zadnjih 10 mečeva imaju 6-4 stim što imaju tri vezana trijumfa... Texas posle sjsajnog niza od 12 vezanih trilumfa u zadnjih 10 mečeva su pali u formi i imaju 3-7 i tri vezana poraza... Mala kriza Rangersa se poklapa sa povredom 3B Beltrea od tada neigraju sjajno ali i bez njega poseduju jako dobar napad i nadam se njihovoj boljoj partiji večeras... Večeras na brdašcu za Det. baca Brad Penny - RHP(7-8 4,79) dok za Texas baca Alexi Ogando - RHP(10-5 2,88) svakako da bi ovde veliku prednost u pičingu dao Ogandu koji je ove sezone sjajan... B.Penny(33god.) ove sezone igra toplo hladno uostalom kao i tokom svoje 12 god karijere u MLB-u (115-96 4,17) promenio je dosta klubova jedino je pružao dobre partije u Dodgersima u sezonama 2004 i 2007 od tada počinje njegova silazna putanja u karijeri čak je 2009 dobio priliku u čuvenim Red Soxima ali je totalno razočarao i nije izdržao ni celu sezonu... Jednostavno pičer koji mi u zadnje vreme ne uliva poverenje često ima problema sa kontrolom lopte ove sezone ima 53 SO i čak 40 BB... U zadnja tri meča je u jako lošoj formi ima (1-2 7,41) ni u karijeri protiv Texasa nemože da se pohvali sjajnim rezultatima ima (1-3 4,60) jednostavno mislim da bi bateri Rangersa tu njegovu lošu formu i probleme sa kontrolom lopte trebali da iskoriste i pobede i prekinu niz poraza... Sa druge strane za Texas baca A.Ogando(27god) kojem je ovo tek druga sezona u MLB-u i prošle debitantske szone je bio sjajan kao riliver imao je na 44 meča (4-1 1,33) posle tako sjajne sezone ove sezone mu je pružena šansa da bude startni pičer on je pruženu šansu fantastično iskoristio i na 20 mečeva ove szone ima oličnu statistiku i najbolji je starter Texasa ove sezone... Malo je u drugom delu seezone imao par kiks mečeva ali je ponovo stabilizovo formu i na zadnja tri starta ima (1-2 2,66)... Ove sezone je već bacao na dva meča protiv Tigersa i bio je fantastičan (2-0 0,61) gde je na 14,2 inninga dozvoli baterima Det. samo 1 ran, nadam se da i večeras može da pruži dobru partiju i zadrži batere Det. mna malom broju ranova... Što se tiče hiterskog okršaja i tu je Texas u prednostipo svim statističkim merilima ima bolji i hiting i power... Iako i detroit ima sjajnih udarača nadam se da će Ogando biti na visini zadatka i uspeti da ih zaustavi. Sa druge strane nadam se da će bateri Tex. uspeti brzo da dohvate Penniya i ako se to desi to morati da brzo uđe Det. bulpen koji je prilično slab... Zbog svega mislim da večerasa Texas ima šanse da pobedi i uzimam ih... FT:2-5 Win W 59-L 35 Edited August 5, 2011 by Crni Quote
Crni Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 (edited) 01:05 PNC Park Pittsburgh Pirates(54-55)-Chicago Cubs(46-65) Tip: 1 @1.714 8/10 Pinnacle Večeras je u gradu Čelika na redu četvrti meč u nizu divizijskih rivala sasvim neočekivano Cabsi su dobili prethodna tri meča sa (5-3,11-6 i sinoć sa 1-0) Pitts. je u lošoj seriji u zadnjih 10 mečeva imaju 2-8 i čak 6 vezanih poraza... Pre te loše serije suu jednom momentu bili i lideri NL Central Standings divizije, i tada sam rekao da oni ipak teško mogu do pley ofa posebno u tako teškoj diviziji sa još tri veoma kvalitetna tima (Milv.,St.Louis,Cincinn.) Pored svega oni su ove sezone imali gomilu problema sa povredama igrača i iako poseduju mlad tim pored toga su ostali u igri za doigravanje i oni su po meni jedno od prijatnijih iznenađenja prvenstva... Da su njihovi apetiti porasli i da se nezadovolavaju samo sa dobrim igrama već da bi posle dužeg vremena da se oprobaju i u pley ofu govori i potez njihove uprave gde su doveli dva sjajna pojačanja( 1B Derreka Leea bivše velike zvezde Cabsa i ove sezone Baltimora i OF Ryana Ludwicka koji je bio jedina svetla tačka u napadu San Diega) sa njima dvojicom i povratkom kečera Ryana Dumita Pirati bi trebali da se vrate na kolosek pobeda... O Cabsima sam već puno pisao još jedna razočaravajuća sezona bez pley ofa u zadnjih 10 mečeva su malo se trgli i imaju 5-5 stim što su vezali 4 trijumfa... Večeras na brdašcu za Pitts. baca James McDonald - RHP(7-5 4,17) dok za Cabse baca Rodrigo Lopez - RHP(2-3 4,40) svakako bi ovde dao prednost McDonaldu... J.McDonald(26god.) sa 4 godine iskustva u MLB-u koji je prvo bio riliver a od prošle sezone je starter i baca sasvim solidno ume da bude brilijantan a ume i da padne... Na zadnja tri starta je odličan ima (2-1 2,70) i što je fantastično i pre mu bio problem kontrola lopte to je sada daleko popravio i nadam se njegovom dobrom izdanju večeras... Sa druge strane R.Lopez(35god.) već polako na zalasku karijere imao je na početku sezone problema sa povredama jedan sasvim prosečan pičer koji u karijeri ima dosta lošu statistiku (77-85 4,84) i mislim da bi ga domaći bateri mogli lako dohvatiti i ako se to desi onda će domaćini biti veoma blizu pobede pošto je bulpen Chic. jedan od lošijih u ligi... Što se hiterskog okršaja tiče tu je po statistikama jedino Chic. u prednosti ali uz dva sjajna pojačanja Pirata oni su sada možda i egal i uz večerašnji mnogo bolji pičing i to da i mnogo bolji timovi od Cabsa retko dobiju jednog protivnika u seriji od 4 vezana trijumfa... Uzimam Pirate večeras jel mislim da su bliži trijumfu.... FT:6-7 Lost W 59-L 36 Edited August 5, 2011 by Crni Quote
Tuto Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 (edited) * Yesterday: W8 - L6 * Overall: W908 - L579 Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle) - single bet: 18:10 - Tampa Bay Rays - Toronto Blue Jays - Toronto Blue Jays +1.5 - 1.506 19:05 - Detroit Tigers - Texas Rangers - under 10 - 1.645 01:05 - Pittsburgh Pirates - Chicago Cubs - over 7.5 - 1.725 01:10 - Boston Red Sox - Cleveland Indians - under 10 - 1.610 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/aponis.gif 01:10 - Florida Marlins - St. Louis Cardinals- under 9.5 - 1.662 02:10 - Chicago White Sox - New York Yankees - Chicago White Sox +2.5 - 1.424 02:10 - Kansas City Royals - Baltimore Orioles - Kansas City Royals +1.5 - 1.476 02:40 - Colorado Rockies - Washington Nationals - Colorado Rockies +1.5 - 1.461 04:05 - Los Angeles Angels - Minnesota Twins - over 6 - 1.641 04:15 - San Francisco Giants - Philadelphia Phillies - 1st Halfs (5 innings) Philadelphia Phillies +0.5 - 1.529 Uspješan odabir! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif Tuto http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif Edited August 5, 2011 by Tuto Quote
Recommended Posts