Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

07.08.2011.

Recommended Posts

22:10 Chase Field

Arizona Diamondbacks(61-52)-Los Angeles Dodgers(52-60)-PRVI INNING Tip:X @1,85 8/10 Premier

Večeras je na programu treći meč u seriji divizijskih rivala između domaćih Diamonodbacksa i gostujućih Dodgersa prethodna dva meča su dobili L.A.D. sa 7-4 i 5-3 i malo smanjili veliku prednost rivala jel i S.F. i Arizona u zadnje vreme igraju dosta loše...

Na večerašnjem meču meču u oba tima idu njihovi najbolji starteri i ja sam nas ovom meču se odlučio umesto prognoze rezultata da igram prvi inning nerešeno...

Večeras na brdašcu za Ari. baca Ian Kennedy - RHP(13-3 3,17) dok za Clayton Kershaw - LHP(13-4 2,68) dva sjajna pičera koji ove sezone igraju fantastično...

I.Kennedy(26god) mladi pičer koji u svojoj 5 sezoni u MLB-u baca sjajno i dosta je napredovao za razliku od prošle sezone kad je bio dosta solidan...

Na zadnja tri starta je u odličnioj formi ima 3-0 1,71 na zadnjem startu sam ga gledao protiv S.F. i bio je jako dobar čak i kad je bio u problemima izvlačio se u pobedi Ari. od 5-2...

Nadam se njegovom dobrom izdanju večeras makar u prvoj izmeni...

Sa druge strane C.Kareshaw(23god.) iako čak tri godine mlađi ima iza sebe mnogo više utakmica...Često sam ga ove sezone uzimao igra prosto fenomenalno i već sam pominjao da je pičer koji je najviše pokazao ove sezone iako veoma mlad nema puno oscilacija i gotovo da se ni jedan tim nemože pohvaliti da ga je napucao...

Na zadnja tri starta 3-0 1,52 dok je i protiv Ari. u karijeri sjajan ima 5-1 1,90 dok je ove sezone protiv Ari. bacao na dva meča gde je zabeležio dva wina gde je u 14inn. dozvolio samo 8 hitova baterima Ari. i nije primio ni jedan ran...

Jednostavno oba bacača su u sjajnim formama nadam se i večeras makar u prvom inningu...

Što se tiče batera i jednog i drugog tima u svojim redovima imaju dobrih pojedinaca ali nadam se da će pičeri uspeti da ih zaustave..

Naravno igra u prvom inningu je uvek rizična jel jedan dobar hit ili greška autfilda može sve da upropasti ali nadam se da to neće biti slučaj večeras...

Kvota je odlična u drugim kladionicama se kreće od 1,55-1,65 tako da na ovu kvotu vredi probati ja uzimam 1 inning X..........Posted Image

FT:4-3 (1 Inn. 2-0 Posted Image) Lost Posted Image

W 60-L 39

Edited by Crni

* Yesterday: W5 - L9

* Overall: W928 - L596

Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle) - single bet.

19:10 - Florida Marlins - St. Louis Cardinals - Florida Marlins +2.5 - 1.448 :nije:

19:10 - New York Mets - Atlanta Braves - over 7 - 1.518 :uredu:

19:35 - Pittsburgh Pirates - San Diego Padres - under 8.5 - 1.704:nije:

19:35 - Baltimore Orioles - Toronto Blue Jays - under 10 - 1.625 :uredu:

19:40 - Tampa Bay Rays - Oakland Athletics - Oakland Athletics +2.5 - 1.441 :uredu:

20:05 - Houston Astros - Milwaukee Brewers - under 8.5 - 1.592:nije:

20:10 - Minnesota Twins - Chicago White Sox - over 7 - 1.633 :aponis:

20:10 - Kansas City Royals - Detroit Tigers - Kansas City Royals +2.5 - 1.433 :uredu:

20:20 - Chicago Cubs - Cincinnati Reds - Cincinnati Reds +1.5 - 1.503 :uredu:

21:10 - Colorado Rockies - Washington Nationals - Washington Nationals +2 - 1.410 :uredu:

21:35 - Los Angeles Angels - Seattle Mariners - over 6.5 - 1.909:nije:

22:05 - San Francisco Giants - Philadelphia Phillies - San Francisco Giants +1.5 - 1.439 :uredu:

22:10 - Arizona Diamondbacks - Los Angeles Dodgers - over 6.5 - 1.719 :uredu:

02:05 - Texas Rangers - Cleveland Indians - under 11 - 1.676 :uredu:

02:05 - Boston Red Sox - New York Yankees - under 10 - 1.709 :uredu:

Uspješan odabir! :nije:

Tuto http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif

Edited by Tuto

22:10 AT&T Park

San Francisco Giants-Philadelphia Phillies(2,5)- Philadelphia Tip: Više @1,80 6/10 Super Sport

Večeras se u San Franciscu igra četvrti meč u seriji između domaćih Giantsa i gostiju iz Philadelphie ovo je repriza prošlogodišnje SVETSKE SERIJE i gosti su se žestoko naoštrili da se osvete za poraz u velikom finalu i dobili su prethodna tri meča sa 3-0 9-2 i 2-1 i večeras Giantsima preti METLA...

Koliki je naboj postao u njihovim mečevima govori i to da je neki dan bila opšta tuča na terenu to je bio pravi haos!!!

Na večerašnjem meču sam se odlučio umesto igre na fiks igru OVER na Philadelphiu granica je 2,5 iako za Giatse baca njihov najbolji bacač nemogu da neprobam da odigram ovako nisku marginu na verovatno najbolji napad lige...

Večeras na brdašcu za S.F. Tim Lincecum - RHP(9-9 2,77) šta reći novo o Lincecumu sigurno jedan od najtalentovanijih pičera koji je po meni suviše poleteo meni se iskreno mnogo više sviđao sa početka karijere gde je bio daleko sigurniji sad igra u serijama ima dosta poraza ove sezone...

Zadnji put kad sam igrao protiv njega upravo na ovu igru i to protiv Cincinnatia ista je bila margina i tada je dobio u prva 4 inn. čak 6 ranova...

Uzadnja tri starta je u dobroj formi ima 1-2 1,35 ...

U karijeri protiv Phil. ima dobar skor 3-1 2,88...

Ali večeras mu neće biti lako jel će naspram sebe imati nikad jači tim udarača...

Bateri Phila. nikad verovatno nisu bili ovako moćni i dosad je to bio sjajan sastav a od kako se oporavio P.Polanco (iako je upitan za večeras) i u prelaznom roku su doveli sjajnog OF Huntera Pencea i uz R.Howarda,C.Utleya,R.Ibaneza,J.Rolinsa,S.Victorino sve zvezda do zvezde prosto se nezna odakle preti veća opasnost nadam se da će večeras imati svoje veče...

Uzimam OVER na Phil......Posted Image

FT:3-1 Lost Posted Image

W 60-L 40

Edited by Crni