Crni 23 Posted August 9, 2011 (edited) 02:10 Target Field Minnesota Twins-Boston Red Sox(3,5)-Minnesota Tip: više @1,80 7/10 Super Sport Večeras je na programu drugi meč u seriji protiv domaćih Twinsa i gostujućih Red Soxa.... Evo mene opet na istom paru samo što neću ići na pobedu ni jedne ekipe nego sam se odlučio na na OVER na Twinse granica je po meni veoma prihvatljiva i nemogu a da neuzmem ovo... Očekivao sam tu 4,5...i juče sam prozivao kvotadžije da su podcenili domaćina ali se to nažalost nije obistinilo ali je trebalo lagano da prođe... Sinoćni meč se završio pobedom Bos. od 8-6 iako je domaćin sve do 6inn. vodio sa čak 5-1 a moglo je biti i ubedljivije ali je po meni sinoćni poraz ide na dušu menadžera koji je napravio dva kiksa prvo je previše ostavio ST pičera koji je do 6 inn. potrošio previše pičeva i kad je upao u probleme on ga je ostavio dok ga nisu u 6inn. napucali i dali mu 4 R. i to mu nije bila opomena nego je to ponovio u 8-9 inn. kad rilivera nije zamenio odma klozerom a to je uvek praksa kod nerešenog rezultata u Top 9inn. nego je klozera bacio u vatru i usledila su dva rana i PORAZ... Kod večerašnjeg meča me čudi ovako nizak OVER na Mine. prvo što je Target Fild hiterski stadion drugo što Bos. pičer tek što je došao sa DL i odbacao samo 1.1 ip i što je Mines. kući uvek opasna... Večeras za Bos. baca Erik Bedard - LHP(4-7 3,55) već sam dosta pisao o njemu dosta dobar pičer koji je dok je igrao za Balt. bio sjajan ali odkako je prešao u Seatle nije više onaj stari mnogo su ga mučile povrede u zadnje dve sezone... Ove godine taman se vratio na stari kolosek a onda opet DL... od pre desetak dana je prešao u Red Soxe i dobio fantastičnu priliku da se dokaže nadam se da i hoće ali mislim da će mu trebati vremena da se privikne to se pokazalo i na njegovom prvom startu kad je na Fenweyu protiv Clevelanda bio zamenjen još u 2inn. gde je za 1.1 inn. odbacao čak 70 pičeva i bio žestoko napucan i imao 4 BB i čak 5 Ran.... Na zadnja tri starta jako loš 0-2 7,43 i u karijeri protiv Mine. nema sjajnu statistiku 2-5 4,18... Što se tiče hitinga Min. ima sjajnih udarača i što je još njima ove sezone odgovaraju više levoruki bacači protiv kojih udaraju čak 2,80 AVG... Jednostavno moram da probam ovaj OVER jel mi se čini dostižnim.... FT:3-4 Lost W 60-L 42 Edited August 10, 2011 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 9, 2011 (edited) * Yesterday: W6 - L3 * Overall: W944 - L603 Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle) - single bet. 01:05 - Baltimore Orioles - Chicago White Sox - Baltimore Orioles +2.5 -1.418 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif 01:05 - New York Yankees - Los Angeles Angels - under 9.5 - 1.546 01:05 - Cleveland Indians - Detroit Tigers - Cleveland Indians +1.5 - 1.474 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif 01:07 - Toronto Blue Jays - Oakland Athletics - over 7.5 - 1.694 01:10 - Cincinnati Reds - Colorado Rockies - 1st Halfs (5 innings) Cincinnati Reds +0.5 - 1.581 01:10 - New York Mets - San Diego Padres - New York Mets +1.5 - 1.446 01:10 - Florida Marlins - Atlanta Braves - Florida Marlins +2.5 - 1.422 01:10 - Tampa Bay Rays - Kansas City Royals - Kansas City Royals +2.5 - 1.441 02:05 - Texas Rangers - Seattle Mariners - under 9 - 1.730 02:05 - Chicago Cubs - Washington Nationals - 1st Halfs (5 innings)Chicago Cubs +0.5 - 1.488 02:10 - Minnesota Twins - Boston Red Sox - over 7.5 - 1.637 02:15 - St. Louis Cardinals - Milwaukee Brewers - Milwaukee Brewers +1.5 - 1.513 03:40 - Arizona Diamondbacks - Houston Astros - 1st Halfs (5 innings) Arizona Diamondbacks +0.5 - 1.444 04:10 - Los Angeles Dodgers - Philadelphia Phillies - 1st Halfs (5 innings) Philadelphia Phillies +0.5 - 1.431 04:15 - San Francisco Giants - Pittsburgh Pirates - Pittsburgh Pirates +2.5 - 1.417 Uspješan odabir! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif Tuto http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif Edited August 10, 2011 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted August 9, 2011 (edited) 01:07 Rogers Centre (Toronto, Ont.) Toronto Blue Jays(58-56)-Oakland Athletics(51-63) Tip: 1 @1.735 8/10 Pinnacle Večeras se u Torontu igra prvi meč u seriji između domaćih Blue Jaysa i gostiju iz Oaklanda... Toronto ovesezone igra sasvim dobro i ako teško mogu do pley ofa... U prelaznom roku su iskoristili i doveli par solidnih pojačanja tako da su iovako bili pucački jaki sad imaju još dužu klupu... Na zadnjih 10 mečeva imaju 6-4.. Sa druge strane Oakland je izgubio sve šanse za pley ofom ali to se od njih i teško moglo očekivati tim je na pičerskom delu sjajan što starteri što bulpen ali je zato udarački među lošijim u ligi u zadnjih 10 mečeva imaju 4-6... Večeras na brdašcu za TOR: B.Cecil-LHP (4-4, 4.35) dok za OAK: R.Harden-RHP (2-2, 4.63) u ovom pičing mečapu bi dao malu prednost Cecilu ako zbog ničeg drugog onda zbog njegove sjajne forme... B.Cecil(25god.) mladi pičer koji u zadnje vreme igra sjajno na zadnja tri starta 2-0 1,64... Gledao sam ga protiv Texasa i to u gostima gde je bio brilijantan i u 7inn. dozvolio uvek opasnim baterima Texasa samo tri hita... U karijeri protiv Oaklanda ima odličnu statistiku 2-0 2,40 nadam se njegovom dobrom izdanju i večeras protiv ipak skromnog baterskog sastava... Sa druge strane R.Harden(29god.) vratio se opet u Oakl. posle neuspešnih sezona u Cabsima i Texasu u sezoni 2008 je bio sjajan a od trejda nikako da se satavi i imao je problema i sa povredama... Ove sezone sasvim prosečan na zadnja tri starta ima 1-1 4,24 neće mu biti lako večeras protiv sjajnih udarača Tor. još ako ga nebude slušala ruka i bude imao puno BB biće još gore ali videćemo nadam se da neće imati sjajno veče... Toronto ima prednost u svim parametrima pa čak i u starterima jedino je bulpen Oak. bolji od Tor. Što se tiče udarača tu je Toronto daleko opasniji i sa mnogo više kvalitetnih udarača još su doveli i Rasmusa iz St.Louisa i Teahena iz C.W.S tako da su još opasniji i sa dužom klupom nadam se dobroj formi i dobrom izdanju Cecila. Uzimam Toronta........ FT:1-4 Lost W 60-L 43 Edited August 10, 2011 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites