emir1983 21 Posted August 17, 2011 i ja mislim da je Dinamo kvalitetnija ekipa pred punim stadionom cist kec ko KUCA ipak treba biti oprezan je je Malmo izbacio Glasgowa http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_redcard.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 17, 2011 ipak treba biti oprezan je je Malmo izbacio Glasgowa Ma to je bila samo metafizička slučajnost Poput prijateljstva morža i vjeverice.Dogodi se jednom u desetak eona Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted August 17, 2011 Ma to je bila samo metafizička slučajnost Poput prijateljstva morža i vjeverice.Dogodi se jednom u desetak eona Potpuno se slazem da je Malmo imao srece protiv Rangersa i da im je veceras pusiona protiv Dinama. Odavno bolju sansu Dinamo nece imati, puno srece im zelim i da vec veceras obezbijede ulazak u grupnu fazu lige prvaka Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted August 17, 2011 Potpuno se slazem da je Malmo imao srece protiv Rangersa i da im je veceras pusiona protiv Dinama. Odavno bolju sansu Dinamo nece imati, puno srece im zelim i da vec veceras obezbijede ulazak u grupnu fazu lige prvaka ako bih postovao "strucna misljenja" od tebe i kolege Almirica, ne bih imao novca ni za javni prevoz u Pekingu, gdje karta kosta 0,07€ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted August 17, 2011 ako bih postovao "strucna misljenja" od tebe i kolege Almirica, ne bih imao novca ni za javni prevoz u Pekingu, gdje karta kosta 0,07€ Bas zato i nemas, jer nas ne slusas Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 17, 2011 Potpuno se slazem da je Malmo imao srece protiv Rangersa i da im je veceras pusiona protiv Dinama. Odavno bolju sansu Dinamo nece imati, puno srece im zelim i da vec veceras obezbijede ulazak u grupnu fazu lige prvaka Vrijeme im je više.Mada je Jurčić po meni retard od trenera i taj faktor bi mogao možda prevagnut u korist Šveda Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted August 17, 2011 izgleda da ce nam nedostajati Primera u ljetnim mjesecima: http://www.index.hr/sport/clanak/problemi-u-primeri-odgoda-prvog-kola-sve-izvjesnija-igraci-krecu-u-treci-povijesni-strajk-/566909.aspx Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djin 0 Posted August 17, 2011 ovakvu sansu Dinamo nece skoro imati pa ako je ne iskoriste oni vise gube ja mogu 20-30 eura Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted August 17, 2011 bas me cudi da si TI pao http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif to je već tradicija... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted August 17, 2011 Potpuno se slazem da je Malmo imao srece protiv Rangersa i da im je veceras pusiona protiv Dinama. Odavno bolju sansu Dinamo nece imati, puno srece im zelim i da vec veceras obezbijede ulazak u grupnu fazu lige prvaka u dvije utakmice mozes imati srece al moras imati i neki kvalitet.... manje od tri gola mi se cini realnije za odigrat nego pobjedu dinama, a kvote su skoro pa iste Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted August 17, 2011 u dvije utakmice mozes imati srece al moras imati i neki kvalitet.... manje od tri gola mi se cini realnije za odigrat nego pobjedu dinama, a kvote su skoro pa iste I meni deluje kao lep UNDER! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 17, 2011 (edited) u dvije utakmice mozes imati srece al moras imati i neki kvalitet.... manje od tri gola mi se cini realnije za odigrat nego pobjedu dinama, a kvote su skoro pa iste Ne znam baš za undere kad je Dinamo s Jurčićem u igri..pogotovo u drugom susretu za LP.. Odoh ja na pivkana i gledat tekmu Edited August 17, 2011 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted August 17, 2011 dobro vece narode ja obilazim dinama ne vjerujem da ce veceras pobjediti, vece sansemu dajem dace u revansu pobjediti nego veceras Quote Share this post Link to post Share on other sites