c4nton4 20 Posted August 18, 2011 Sigurica znaci? Ne postoji sigurica, al odigrat ću između 50 i 100 € na to danas Ne vjerujem da će si debilni Rangersi dopustit ponovno kiks, a ovakva kvota protiv jednog Maribora se mora odigrat Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted August 18, 2011 Ne postoji sigurica, al odigrat ću između 50 i 100 € na to danas Ne vjerujem da će si debilni Rangersi dopustit ponovno kiks, a ovakva kvota protiv jednog Maribora se mora odigrat U pravu si. Ne vjerujem ni ja da Maribor moze uraditi ista drugo osim da izgubi. Sretno drug! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 18, 2011 U pravu si. Ne vjerujem ni ja da Maribor moze uraditi ista drugo osim da izgubi. Sretno drug! Hvala, uz Rangerse će mi trebat.Dosta su me znali sjebat Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted August 18, 2011 Ne vjerujem da će si debilni Rangersi dopustit ponovno kiks, a ovakva kvota protiv jednog Maribora se mora odigrat Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted August 18, 2011 slazem se za Rangers. Jel neko zna zasto je UEFA i FIFA uvela neke sankcije Sionu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 18, 2011 slazem se za Rangers. Jel neko zna zasto je UEFA i FIFA uvela neke sankcije Sionu? Zbog novog sponzora Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted August 18, 2011 da, to je to http://videocelts.com/2011/08/blogs/luzern-want-sion-result-overturned igrao sam 1 na Celtic Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted August 18, 2011 Zbog novog sponzora :tzare: Quote Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted August 18, 2011 Dvojba mi je danas jedino u tome koliko ću para stavit na Rangerse protiv Maribora.. Nula, bit če 1x ( Malo, al samo malo navijački) Dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted August 18, 2011 na H2H sam igrao africku kosarku, Tunis - Togo, da Togoanci ne gube sa 19 i vise razlike, sta mislis c4nton4? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 18, 2011 na H2H sam igrao africku kosarku, Tunis - Togo, da Togoanci ne gube sa 19 i vise razlike, sta mislis c4nton4? Ne razumijem se u afričku košarku, al sretno u svakom slučaju Pozdrav od mene, mora se na posao Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted August 18, 2011 Ne razumijem se u afričku košarku, al sretno u svakom slučaju Pozdrav od mene, mora se na posao Pozdrav! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted August 18, 2011 Dobar i uspesan dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted August 18, 2011 Dobar i uspesan dan Quote Share this post Link to post Share on other sites