Tuto 157 Posted August 21, 2011 Ti na onom spisku isplata napisa Hazarder srpanj 2011 - Crni Meni još nisu legle pare na Comeon Tema nisu isplate, nego Pobjednici natjecanja na Bet-Club forumu (2006. - 2007. - 2008. - 2009. - 2010. - 2011.). Ljudi iz ComeOne zaduženi za sponzorstvo su se prošli tjedan vratili sa jednoipomjesečnog GO, te im je tek tada dostavljen popis dobitnika. Ukoliko ne budu brljali, nagrade se mogu očekivati uskoro. Više o isplatama nagrada znat će Dwiz. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted August 21, 2011 Danas je za ocekivati da Andy Murray uzme bar set Novaku @1.95 . Treba pokusati. Za hrabrije 2 je @3.5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted August 21, 2011 Dobar dan.. danas ima masu ovih kvazi zicera,neko će kiksat ziher i kladionice će opet bit u plusu.. ..ja sam odigro Ajax,Celtic i PSG!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted August 21, 2011 To sve treba mlatit Ma ljudima ponestalo plina,pa jih počastih Viljamovkom,a kafu je skuvala susjeda Još smo jim đipom odvukli prikolicu sa balunčetom i košem, dečki u pratnji su imali tak sjeban kombi,da nije potegnuo sa teretom u brdo, do glavnog puta Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted August 21, 2011 jest vala bas, ja ga pustio na H2H pa mu to malo a sad hoce i hazarder sto bi mi bosanci rekli hoce hljeba preko pogace A mení se činilo da sam ja tebe pustio! To što ti nisi iskoristio to ...i ušao u polufinale Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted August 21, 2011 Ljudi iz ComeOne zaduženi za sponzorstvo su se prošli tjedan vratili sa jednoipomjesečnog GO.. ..e ovo je firma za mene,tek su se oformili i već imaju GO i to ni manje ni više nego mjesec i pol dana! Gademit,stvarno u ovom biznisu ne znaju za riječ recesija! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted August 21, 2011 Dobar dan.. danas ima masu ovih kvazi zicera,neko će kiksat ziher i kladionice će opet bit u plusu.. ..ja sam odigro Ajax,Celtic i PSG!! U pravu si Ajax vec gubi sa 2-0 !!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted August 21, 2011 U pravu si Ajax vec gubi sa 2-0 !!!! Gledam tekmu,digo sam se 2 minute da vidim šta ima u frižderu za čvaknut.dođem nazad vidim 2-2 WTF!!?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted August 21, 2011 Nemam inspiracije za danas... prevelika ponuda za moj ukus Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted August 21, 2011 A mení se činilo da sam ja tebe pustio! To što ti nisi iskoristio to ...i ušao u polufinale pa nisam iskoristio jer sam bio dobar pa sam te pustio zato sto si ti bio dobar pa htio pustit mene :uredu: Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted August 21, 2011 ajmoo anzhi vec vode... Quote Share this post Link to post Share on other sites