Dusko 0 Posted August 21, 2011 (edited) 21:15 Olhanense - Setubal tip: under 2.5 @1.60 5/10 expekt Mec Portugalske prve lige izmedju domacina Olhanense i gostujuce ekipe Setubal ja ovdje ocekujem tijesnu pobjedu domacina ili nerijesen rezultat ali po meni najsigurnija opklada na ovaj mec je naravno manje od 2.5 gola . Portugalske ekipe (osim Benfike,Sportinga i Porta) vecinom igrali utakmice sa malo golova nadam se da ce se to nastaviti i u ovom mecu. Ovo ce biti drugo kolo , Olhanense je u prvom kolu igrao nerijeseno sa Sportingom dok Setubal je upisao pobjedu protiv Ferreira 2-1. Ova dva tima igraju kako kad , nekad bude goleada a nekada bez golova , do sada su odigrali cetiri meca od cega je na dva bilo vise od 2.5 gola (2:2,3:1)a na ostale dvije po 0:0 . Ocekujem veoma opreznu i tvrdu igru koja ce realizovati moj tip. Edited August 21, 2011 by Dusko Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted August 21, 2011 20:00 Dordrecht - Willem II tip: under 2.5 @2.36 Pinnacle Sport 4/10 Na prvi pogled ovdje sam htio odigrati vise od 2.5 gola ali kada sam im vidio statistiku odmah sam se odlucio za suprotnu opciju a to je manje od 2.5 gola. Holandks druga liga , liga u kojoj su uvjek padali golovi ali ne i u mecevima izmedju Dordrecht i Willema ovo je jedan veliki duel i veoma tezak mec i nadam se pobjedi Willema od 0-2 ili nerijesenim rezultatom. Ova dva tima su ove godine odigrala cetiri medjusobna meca i samo na jednom je bilo vise od 2.5 gola i to na prvom! Onda idu tri nerijesena rezultata zaredom 1:1 , 0:0 , 1:1 ocekujem nesto slicno i danas jer sumljam da ce Willem probiti odbranu Dordrechta koji je u dva kola primio samo jedan gol ,takodje jedan je i dao. Po meni iznenadjenje na ovom susretu. Quote Share this post Link to post Share on other sites