Dusko 0 Posted August 21, 2011 (edited) 17:00 Radwanska A. (Pol) - Makarova E. (Rus) tip: Radwanska to win 2-0 @1.55 Bet-at-home 10/10 Po meni fiks dana mec turnira New Haven koji se igra u SAD i trenutno se igra prvo kolo , turnir se igra na hardu i jedan od meceva je mec izmedju Agnecke Radwanske i Ekaterine Makarove , po meni sve osim ubjedljive pobjede Radwanske bi bilo veliko iznenadjenje.Radwanska ove godine igra dobro na hardu i ovogodisnji skor joj je 22/7 dok njena danasnja protivnica pruza solidne partije i ima skor 13/10 . Ove dve teniserke su do sada odigrale dva medjusobna susreta i oba na hardu i naravno oba je pobjedila Radwanska i oba rezultatom 2-0 , ocekujem nesto slicno i danas.Radwanska trenutno zauzima 12 poziciju na WTA rang listi dok Makarova solidnu 40 , kvalitet je ocigledan. Kvota je odlicna i mislim da je tip veoma siguran. Edited August 21, 2011 by Dusko Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted August 21, 2011 17:00 Hanchukova-Bartoli tip:2 @1.90 Quote Share this post Link to post Share on other sites