Jump to content

Recommended Posts

Posted

ne znam da li je jos neko primetio i osetio da ce danas biti brdo golova kod madjara u kupu a nema ih nigde a ja nemam para na online cccccc magarac uzeo bi lepe pare magarac http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_redface.gif

dobro si me podsjetio da pogledam... bila je utakmica Paks - Szoloniki 70 minut rezultat 10:1, na bwinu slucajno vidim kvotu 7 da nece biti golova do kraja utakmice (haj reko dosta im je) i uplatim na 1 euro iz zajebancije i sad vidim da je tako i zavrsilo :nije: taman da vratim ulog za danasnje listice :uredu: da sam odigro na vece pare siguran sam da ne bi proslo

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ma joj daj doć ću tam i nosit im kišobrane po terenu, samo nek počnu igrat više :nije:

S druge strane, Young je počeo jako dobro, odlično igrao u 2. gemu na Murrayev servis, šteta što nije breaknuo, onda u 3. gemu nije imao sreće, ali uspio nekako dobiti za 2:1

S druge strane: Muller - Nadal 3:0 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif

Nadrealista nadam se da si me poslušao :uredu:

jesam za younga, nisam za nadala jer se sa njim nikad nezna... moze izgubit set a onda naredna tri da ga pomete sa 4-5 razlike gemova u svakom setu

Posted

jesam za younga, nisam za nadala jer se sa njim nikad nezna... moze izgubit set a onda naredna tri da ga pomete sa 4-5 razlike gemova u svakom setu

Ma neće Nadal, on rijetko koga pomete, uvijek prepušta protivniku da servira prvi i fokusira se na svoj servis. Većinu setova dobije 6-3 ili 6-4, kod njega nema metle :nije: