Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobar dan!

Mogu li Nemci danas tuci Turke, nesto mislim da mogu , a i hvataju poslednji voz za bilo kakvu teoretsku sansu :uredu:

Mogu i hoće. Sad dal će da ih tuču neznam, ali mislim da će da ih pobede. Mada iskreno voleo bi da pobede Turci , pa da se u daljem takmičenju sastanemo sa njima i vratimo im za onu krađu sa svetskog prvenstva.

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mogu li Nemci danas tuci Turke, nesto mislim da mogu , a i hvataju poslednji voz za bilo kakvu teoretsku sansu :uredu:

bice jako gusta utakmica, dao bih prednost Turskoj

Posted

imam osjecaj da ce Srbija odigrati fino protiv Spanije, tj da ce izgubit sa malo koseva razlike :uredu:

kakve su sanse da Macvan ide preko 6,5 poena?

Prošle godine na Svetskom prvenstvu, Srbija je pobedila Španiju u četvrtfinalu. Sada godinu dana kasnije niti je Španija nešto bolja, niti je Srbija gora. Tako da bi Dudini momci mogli da odigraju fino , tj da pobede.Posted Image

Posted

Prošle godine na Svetskom prvenstvu, Srbija je pobedila Španiju u četvrtfinalu. Sada godinu dana kasnije niti je Španija nešto bolja, niti je Srbija gora. Tako da bi Dudini momci mogli da odigraju fino , tj da pobede.Posted Image

tu treba traziti neko specijalno kladjenje za odigrat a ne cackati u pobjednika jer obje ekipe mogu dobiti

Posted

potpuno se slazem, a mislim da je najjaci adut srbije bas na klupi - Dudinho :uredu:

Posted

tu treba traziti neko specijalno kladjenje za odigrat a ne cackati u pobjednika jer obje ekipe mogu dobiti

Obje ne mogu dobiti nema sanse, samo ce jedna dobiti :uredu: