ivsa 2 Posted August 2, 2006 ovako, igram football managera 2006 i u postavkama sam za valutu odabrao Hrvatsku kunu ali ona bude svega par minuta i valuta opet postane Thai Baht!? Probao sam na jednom drugom računalu instalirati igricu i isto bude Quote Share this post Link to post Share on other sites
leema 0 Posted August 2, 2006 A jbg trebaš non-stop mijenjati nema ti druge jedino da kupiš original ili da probaš nabaviti DVD gdje se instalira pomoću daemon toola. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted August 2, 2006 pročito sam negdje na netu da fm 2006 ne sprema postavke Quote Share this post Link to post Share on other sites
leema 0 Posted August 2, 2006 neznam kratko sam ga igrao kod prijatelja i on nije imao problema sa valutama ali je instalirao preko daemona, a za ovo sam čuo tek prije 3 dana i saznao da igrica nije instalirana preko daemon toola. to je sve što znam :? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted August 2, 2006 mogu je i ja instalirati preko daemon toola stavim cd ,napravim image s Nerom i pokrenem s Daemonom ali neću ni pokušavati jer znam da neće vrijediti Quote Share this post Link to post Share on other sites
leema 0 Posted August 17, 2006 evo i ja ga doma instalirao i ne smeta mi Thai Baht koliko mi smeta što mi igrači ne Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted August 17, 2006 meni nekada prodao sam modrića u Monchengladbach, eduarda u benficu, ljubojevića u lecce i andersona u messinu Quote Share this post Link to post Share on other sites
leema 0 Posted August 17, 2006 Evo neki junior je potpisao za Junaka (barem nešto), ali muči me još jedan problem kad idem produ Quote Share this post Link to post Share on other sites
tommyboy 1 Posted August 17, 2006 prebaci se na sokker pa češ vidjet šta je manager. igro sam i ja te managere još 1998. i moram priznat da je zabavno počet, ali nakon 1 sezone mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
leema 0 Posted August 18, 2006 taman posla jedva mi se da Hattrick igrat a kamoli soccer, a ovaj manager igram tko da manje budem na netu. Quote Share this post Link to post Share on other sites