Tuto 157 Posted September 21, 2011 (edited) * Yesterday: W11 - L5 * Overall: W1271 - L790 Prijedlog današnjih dnevnih MLB susreta (Pinnacle). 18:35 - Cincinnati Reds - Houston Astros - over 7.5 - 1.662 19:05 - New York Yankees - Tampa Bay Rays G1 - Tampa Bay Rays - 1.714 20:20 - Chicago Cubs - Milwaukee Brewers - Chicago Cubs +2.5 - 1.402 21:10 - Colorado Rockies - San Diego Padres - Colorado Rockies +2 - 1.429 21:40 - Arizona Diamondbacks - Pittsburgh Pirates - Arizona Diamondbacks - 1.588 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif Uspješan odabir! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif Tuto Edited September 22, 2011 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted September 21, 2011 (edited) 02:15 Busch Stadium (St. Louis, Mo.) New York Mets(73-81)-St. Louis Cardinals(85-69)-Money Line Tip:St. Louis Cardinals @1.513 10/10 Pinnacle I večeras sam opet na Buschu i večeras kao i sinoć igram na Cardinalse ovog puta najjače!!! Ako postoji nešto da je u MLB-u 10/10(a ne postoji ) onda je to večerašnji meč. Sinoć sam gledao ceo meč i ako su Metsi poveli sa 4-0 na kraju su poraženi ubedljivo sa 11-5 i to je pokazatelj koliko su Cardinalsi puni samopouzdanja i stvarno bi bilo šteta i meni bi bilo žao ako se ne dokopaju pley ofa... Sinoć je Atlanta pobedila i zadržala je 2½ pobede prednosti ali mene stvarno nebi iznenadilo kad bi Cardinalsi pobedili sve do kraja zaista dobro izgledaju pregrmeli su i Filad. u gostima odneli pobedu 2-1 i sada moraju da se pokažu protiv objektivno slabijih ekipa. Posebno im večeras može biti dodatni motiv i to da Atl. večeras ima lož pičing mečap i da b lagano mogla da kiksne... Jednostavno večeras su daleko veći favoriti nego sinoć gde je pičing ogromno na njihovoj strani uz motiv i fantastičnu formu hitera pa me i večerašnja kvota na njih iznenađuje očekivao sam daleko manju. Večeras na brdašcu za STL:J.Garcia-LHP(12-7 3,59) dok za NYM: C.Schwinden-RHP(0-2 5,40) ogromna prednost naravno na strani Garcie. J.Garcia netrebam puno pričati o njemu pičer kojeg sam najviše uzimao ove sezone čak osam puta sam igrao na Cardinalse kad je Garcia startovao od tih 8 puta on je zabeležio čak 6 winova a St.Louis je pobedio 7 puta a samo jednom me je izneverio... Posle malog pada u formi opet je stabilizovo formu i baca odlično na zadnja tri starta ima 2-0 2,37 i nadam se njegovom dobrom izdanju i večeras... Sa druge strane C.Schwinden(24g) u svojem tek trećem startu u karijeri u prvom meču su ga uništili dok je drugi odbacao solidno...mislim da mu se nepiše baš dobro i da teško može dugo da izdrži na brdašcu a ako se to desi bulpen Metsa nije baš sjajan... Što se hitinga tiče i tu je naravno velika prednost na strani Cardinalsa koje uzimam večeras........ FT:6-5 Win W 79-L 59 Edited September 22, 2011 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted September 21, 2011 (edited) Prijedlog današnjih večernjih MLB susreta (Pinnacle). 01:05 - New York Yankees - Tampa Bay Rays G2 - Tampa Bay Rays +2.5 - 1.465 01:05 - Cleveland Indians - Chicago White Sox - under 9.5 - 1.633 01:05 - Philadelphia Phillies - Washington Nationals - under 9 - 1.662 01:07 - Toronto Blue Jays - Los Angeles Angels - over 7.5 - 1.685 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif 01:10 - Florida Marlins - Atlanta Braves - over 6.5 - 1.556 01:10 - Boston Red Sox - Baltimore Orioles - under 10.5 - 1.662 02:10 - Minnesota Twins - Seattle Mariners - over 6.5 - 1.575 02:10 - Kansas City Royals - Detroit Tigers - Kansas City Royals +2.5 - 1.435 02:15 - St. Louis Cardinals - New York Mets - over 7,5 - 1.606 04:05 - Oakland Athletics - Texas Rangers - over 6 - 1.568 04:10 - Los Angeles Dodgers - San Francisco Giants - under 8 - 1.735 Uspješan odabir! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif Tuto Edited September 22, 2011 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted September 21, 2011 (edited) 01:10 Sun Life Stadium (Miami, Fla.) Atlanta Braves-Florida Marlins-Team Points Tip:Florida Marlins over 3.5 @1,862 6/10 Pinnacle Večeras je na redu treća utakmica u seriji između domaćih Marlinsa i gostujućih Bravesa prvu je dobila Flo. sa 6-5 dok je sinoć Atl. sa 4-0... Što se floride tiče oni su odavno otpisani za doigravanje dok je Atlanti veoma bitna svaka utakmica jel su im Cardinalsi za petama... Na večerašnjem meču mi se sviđa margina na over Floride od 3.5 prvenstveno je bio namešten na 4.5 što mi je bilo puno dok kad sam video ovu promenu nemogu da neprobam za nešto malo jel jednostavno mislim da je ova margina koju bi Marlinsi mogli da pređu zbog pičinga Atlante koji je krajnje diskutabilan večeras... Večeras na brdašcu za Atl. baca Derek Lowe-RHP(9-15 4,94) upravo je on glavni razlog što uzimam večerašnji OVER.. Njemu polako otkucavaju dani u MLB-u ima iza sebe 15 god igranja i skoro mu je 4 banke(38) vidi se i po njegovim ovogodišnjim rezultatima da je zreo za penziju ume da odigra još po koju dobrurolu ali ih je sve manje... Iako u karijeri ima pozitivan skor sa FLor. 8-4 ima dosta lošu eru 4,69... Na zadnja tri starta baca kriminalno 0-3 10,30 i mislim da on nimalo neobećava POSEBNO ŠTO IMA IMPERATIV POBEDE u prvom meču sam ih gledao kad je Flor. dobila 6-5 i bateri su bili veoma raspoloženi... I večerašnji sastav Floride je najjači u ovom trenutku i mogao bi da ide preko ove margine. Najavljeni Lineup Flo. 1. Emilio Bonifacio (S) SS2. Omar Infante ® 2B3. Greg Dobbs (L) 3B4. Mike Stanton ® RF5. Logan Morrison (L) LF6. Gaby Sanchez ® 1B7. Bryan Petersen (L) CF8. Brett Hayes ® C9. Javier Vazquez ® P Uzimam Floridu OVER 3.5...... FT:4-0 Win W 80-L 59 Edited September 22, 2011 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites