Banega 12 Posted September 28, 2011 Sta je sa utakmicom Domzale _triglav kod mene kaze da je mec zavrsen, a treba da se igra jos 30 minuta? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 28, 2011 Sta je sa utakmicom Domzale _triglav kod mene kaze da je mec zavrsen, a treba da se igra jos 30 minuta? evo ga radi, bilo mi stalo na rezovima, sada ide http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
groka 1 Posted September 28, 2011 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 28, 2011 bio je u jednom selu gore na vrh Bjelasnice al za njih ionako niko nezna... a kod mene se malo osjetilo, kao sto vidis ziv sam... Jadni ljudi, valjda su uložili sve pare na bilo koji par i bar uživali u poslijednjim satima evo ga radi, bilo mi stalo na rezovima, sada ide Završilo 2:0, da li je milijunski iznos sjeo na dječju štednu knjižicu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted September 28, 2011 jos 25 min... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 28, 2011 Jadni ljudi, valjda su uložili sve pare na bilo koji par i bar uživali u poslijednjim satima Završilo 2:0, da li je milijunski iznos sjeo na dječju štednu knjižicu? igrao sam od 2-4 gola, odgovara! probao Zenit keca, Slovacko-Ostrava X, sto sam i uhvatio, ali Ejsberg igrao 1:1, a trebala mi cista jedinica za isplatu 56 jura na ulog od 200 dindzi Bice bolje sad veceras imam glavni ozbiljniji tiket Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted September 28, 2011 Ajmo Chelzi! A gde idete, ako nije tajna Šta mislite kolika je verovatnoća da će ovo proći. Ili koliko od ovoga prolazi: AC Milan - FC Viktori - X FC BATE Borisov - Barcelona FC X FC Shakhtar- Apoel Nicosia -2 Olympique M... - Borussia D- X Arsenal FC - Olympiacos -X Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted September 28, 2011 Marsej jos jedan dajte! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted September 28, 2011 Večer!! ..al mene neće klada pa to je milina,danas igro na Milan i Sahtjor i naravno obe idu 0-0!! a za Milan me ne bi čudilo da će tako i završit! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted September 28, 2011 Večer!! ..al mene neće klada pa to je milina,danas igro na Milan i Sahtjor i naravno obe idu 0-0!! a za Milan me ne bi čudilo da će tako i završit! Sad ce uci po jedan gol i na Milan i u Donjeck Sad ce uci po jedan gol i na Milan i u Donjeck U........................http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_redface.gif:oops::oops::oops: Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted September 28, 2011 Sad ce uci po jedan gol i na Milan i u Donjeck U........................:oops:http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_redface.gif:oops::oops: Ajde brzo su se vratili ukrajinci..sad moraju pobjedit..a dominiraju cijelo vrijeme!! Dobro jutro stručnjak.... mogo si juče pare uzet da se nisi brinuo za ukupnu korist našeg nogometa :P A mogo sam vraga,kad me MUFC uminusio do groba!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted September 28, 2011 (edited) Izgleda mi da ce Sahtjor dati jos jedan go, 18 minuta nade Edited September 28, 2011 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted September 28, 2011 (edited) Marsell - Borusia 1 hendikep -1.5 Sva tri znaka su moguca itekako, ali ja bih tu pre igrao na Nemce, njih volim cesto igrati u gostima Bola nisu francuzi toliko jaki kao što su jučer pokazali, njemci su dostojan protivnik Marseille 3 - 0 Dortmund78 minuta Odigrao singl Marsej -1.5 i tiket Arsenal, Sahtjor i Masej sa -1.5, najveci koeficijent oko 6 najlakse je izasao...a ove "sigurice".... Edited September 28, 2011 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites