Tuto 157 Posted September 29, 2011 Dobro jutro sneno pučanstvo! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted September 29, 2011 dobro jutro ljudi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted September 29, 2011 Dobro jutro.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted September 29, 2011 Dobro jutro ljudi i puno srece danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted September 29, 2011 E danas bi trebalo sve zaobić, nekako mi prerealna 2 zadnja dana bila.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted September 29, 2011 (edited) E danas bi trebalo sve zaobić, nekako mi prerealna 2 zadnja dana bila.... Jesi zaokruzio postove za ovaj mjesec? ..da izmedju ostalog i ManUtd i Shahtar su bili realni do jaja!! Edited September 29, 2011 by baptista Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted September 29, 2011 Jesi zaokruzio postove za ovaj mjesec? ..da izmedju ostalog i ManUtd i Shahtar su bili realni do jaja!! Čuj ja sam javno rekao da se ne igra mančester jer je ružni ozljeđen, što nisi poslušao... a šahtar i nije bio Value nikako... pa posušaj me nekad, imad ćeš veća primanja... A postove sam zaokružio jučer.. ovo je neprisiljeno čatanje Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted September 29, 2011 A postove sam zaokružio jučer.. ovo je neprisiljeno čatanje http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif ..ok od sad samo od tebe prepisujem,ali onda moras shvatiti da ce se tebi smanjit primanja!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Catalonec4ever 0 Posted September 29, 2011 Ustaj vojsko Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted September 29, 2011 Čuj ja sam javno rekao da se ne igra mančester jer je ružni ozljeđen, što nisi poslušao... a šahtar i nije bio Value nikako... pa posušaj me nekad, imad ćeš veća primanja... A postove sam zaokružio jučer.. ovo je neprisiljeno čatanje Ne placam za srecu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted September 29, 2011 Dobar jutar Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted September 29, 2011 ..ok od sad samo od tebe prepisujem,ali onda moras shvatiti da ce se tebi smanjit primanja!! počni sa PSG over 2.5 golova na utakmici večeras... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 29, 2011 Kvote na Engleze kao da dolaze sa drugim postava,ma, molim ako neko ima bilo kakav info hoceli ovi premijer ligasi da igraju ovaj kup uefa ili ih to kako se meni čini uopste i ne zanima, vec igraju da ne budu kažnjeni Dobar dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted September 29, 2011 Dobro si to primjetio druze Banega. Pa trener Tottenhema je davno rekao da je ovo takmicenje sranje i da ga uopste ne zanima, pa izvodi kombinovani ili drugi tim, pojacani sa juniorima. Moraju igrati, ali ih uopste ne zanima, zato engleze preskacem. Mada oni i sa drugim timom igraju dobro, profesionalci su to, ali kada trener jedne ekipe tako nesto kaze, onda stvarno ne zelim da se kladim na nekog ko nema motiv da igra. Quote Share this post Link to post Share on other sites