c4nton4 20 Posted September 30, 2011 Pre su bile i cokolade bolje, a i slike i album, al sam ga zagubio Devilsi trenutno 1:0, videćemo na kraju šta će biti Znam, gledam nigdje u ponudi da odigram preokret Islandersa.Tu bi kvota na kraju prve mogla bit oko desetke na preokret obzirom na kvote prije susreta. U bet365 je na live trenutno od predsezone Detroit-Leafsi, kasnije Pingvini i još nešto neodređeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 30, 2011 Znam, gledam nigdje u ponudi da odigram preokret Islandersa.Tu bi kvota na kraju prve mogla bit oko desetke na preokret obzirom na kvote prije susreta. U bet365 je na live trenutno od predsezone Detroit-Leafsi, kasnije Pingvini i još nešto neodređeno primetio sam da je taj live veoma zgodan za igrati, pogotovo u hokeju, ali i u drugim sportovima, kad malo pratish neretko se ukaze filing, recimo meni u tenisu ili fudbali kada pratim rezultat ne moram ni da gledam utakmicu, dosta veliki procenat se nasluti ishod http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 30, 2011 Pre su bile i cokolade bolje, a i slike i album, al sam ga zagubio Devilsi trenutno 1:0, videćemo na kraju šta će biti link za staru čokoladu album legendarni: primetio sam da je taj live veoma zgodan za igrati, pogotovo u hokeju, ali i u drugim sportovima, kad malo pratish neretko se ukaze filing, recimo meni u tenisu ili fudbali kada pratim rezultat ne moram ni da gledam utakmicu, dosta veliki procenat se nasluti ishod http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif Na live se može dobro zaradit, pogotovu jer za mali ulog moš dić bez beda veliku paru. I naravno da je hokej najbolje igrat na live, ja dan danas ne mogu vjerovat kakve kvote se nude na NHL live tekmama Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 1, 2011 link za staru čokoladu album legendarni: Na live se može dobro zaradit, pogotovu jer za mali ulog moš dić bez beda veliku paru. I naravno da je hokej najbolje igrat na live, ja dan danas ne mogu vjerovat kakve kvote se nude na NHL live tekmama Jeste sad se sećam tačno i ja kako su izgledali omoti , sad su smešni , ali opet mogu da prodju Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 1, 2011 Čekaš Ponte Pretu da povede? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 1, 2011 Čekam, ali mrka kapa će to da bude http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_blink.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 1, 2011 Čekam, ali mrka kapa će to da bude http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_blink.gif Imaš još 5 minuta + nadoknada ak je bude Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 1, 2011 Ma i ne moraju i onako sam optimistički išao na bar 3 ili 2 mesto http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 1, 2011 Ma i ne moraju i onako sam optimistički išao na bar 3 ili 2 mesto http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif Bar ćeš imat motivacije za natjecanja u ovom mjesecu pošto si se izbacio iz nagrada Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 1, 2011 Bar ćeš imat motivacije za natjecanja u ovom mjesecu pošto si se izbacio iz nagrada Slabo imam motivacije za takmičenja, mrzi me ponekad i po nekoliko dana traziti dobre parove vec samo odigram šta stignem, a to ne pije vodu na duže staze. Recimo hazarder da nema ogranicenje jedne kladionice, mislim da bi već svaki mesec mogao do nagrade jer znam šta bih igrao, recimo nadjem dobar par ono kvota 2.15, a treba mi 2.20 koju imam u betu ili pinacle i sl. Ili mršava ponuda itd.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 1, 2011 Slabo imam motivacije za takmičenja, mrzi me ponekad i po nekoliko dana traziti dobre parove vec samo odigram šta stignem, a to ne pije vodu na duže staze. Recimo hazarder da nema ogranicenje jedne kladionice, mislim da bi već svaki mesec mogao do nagrade jer znam šta bih igrao, recimo nadjem dobar par ono kvota 2.15, a treba mi 2.20 koju imam u betu ili pinacle i sl. Ili mršava ponuda itd.. Ja zadnjih pol godine stavljam šta stignem jer nisam imao vremena ni motivacije. Sad kreće hokej pa će bit lakše izabrat kad nema nekog dobrog nogometa. Što se hazardera tiče, jako loša klada u kombinaciji. Nije bilo ničeg što bi ja igrao pa tu ni ne očekujem ništa dok je Unibet samo u ponudi. Kako je bilo dok je 10bet bio sponzor, moglo se tipovat iz drugih klada ili? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 1, 2011 Ja zadnjih pol godine stavljam šta stignem jer nisam imao vremena ni motivacije. Sad kreće hokej pa će bit lakše izabrat kad nema nekog dobrog nogometa. Što se hazardera tiče, jako loša klada u kombinaciji. Nije bilo ničeg što bi ja igrao pa tu ni ne očekujem ništa dok je Unibet samo u ponudi. Kako je bilo dok je 10bet bio sponzor, moglo se tipovat iz drugih klada ili? Da moglo je, i to je dosta značilo bar meni. Evo ja sada ovog meseca imam tri poništena para jer sam zaboravio da moram iz Unibeta, pa ti vidi i da, sva tri pogodka Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 1, 2011 Da moglo je, i to je dosta značilo bar meni. Evo ja sada ovog meseca imam tri poništena para jer sam zaboravio da moram iz Unibeta, pa ti vidi i da, sva tri pogodka Il su kvote slabije u Unibetu il nema smislene ponude..Il oboje istovremeno su recept da bježim od tog Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 1, 2011 Il su kvote slabije u Unibetu il nema smislene ponude..Il oboje istovremeno su recept da bježim od tog Oćeš li sutra malo do varoši? trebalo bi , a? kod mene je trenutno subota najbolja za izlazak, anekad je bilo dobro i četvrtkom i nedeljom isto dobro, sad ništa Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 1, 2011 Oćeš li sutra malo do varoši? trebalo bi , a? kod mene je trenutno subota najbolja za izlazak, anekad je bilo dobro i četvrtkom i nedeljom isto dobro, sad ništa Možda Kod mene je dobro srijedom, petkom i subotom Nego, gledam Leafsi vode 2:0 u drugoj i @8 je kvota za preokret Wingsa. Ovo je glupava predsezona, ali vuče me za nekih desetak-dvadesetak € Ili da lovim Pingvine u slučaju da Chicago krene s brzim golovima Quote Share this post Link to post Share on other sites