Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovaj glupi Belgrano primio još jedan gol, teško da će tu doć X koliko su jadni. Detroit naravno okrenuo, šteta što nisam stigao ulovit @8 na njih

Nautiko 2 na tabeli i ima omer 13 9 5, a ovi pisljivci Duque De Caxias ubedljivo poslednji sa 10 bodova uz omer 1 7 18 :nije:

evo ovo sam pao, mada je ostatak realan

Opet te sjebla mala kvota

Posted

Ovaj glupi Belgrano primio još jedan gol, teško da će tu doć X koliko su jadni. Detroit naravno okrenuo, šteta što nisam stigao ulovit @8 na njih

Opet te sjebla mala kvota

da su me sjebali ovi indijanci sa X pa i da kaze čovek, al eto

Šta je Detroit preokrenuo kod mene stoji 3:3

Posted

Imaš neki proanalizirani tiket za malo jači ulog u rukavu za sutra ili?

Očito su primili gol http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif Nije to nikakvo čudo http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif

e bogami imam, necu za jaci bas ulog, alli recimo od oko 10 evra, ne dam lopovima sutra više, igracu Borac 1, igracu gol u oba Dinamo (tvoj predlog), najverovatnije Malagu, Sanderlend 1X, eto bice tu za izlazak u grad fin :nije:

Posted

Devilsi završili 1:0. Sjećaš se pred dvije sezone nije bilo tima koji je u regularu igrao 0:0 više puta od njih

Hvala

Cantona, koja vremenska zona Tokijo, ako je po nasem sad u 4 sata meč, koji je to datum kod njih, trebalo bi danasnji ako se ne varam :nije:

Tokyo ti je na +9 od nas