Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo još bodova!

Tampa Bay Rays - Texas Rangers - 3 : 4

Odigrano:

Naziv para: Tampa Bay Rays - Texas Rangers - Team Totals

Tip para: Texas Rangers over 3

Tečaj: 1.794

• Replies 36
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Reci ti meni da li smo mi prvi ??

http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_eek.gif

Ekipna tabela posle 3. dana:

1. Bet-Club - 38.82

2.Mne-Bet - 24.23

3.Sigurica tip - 17.59

4. BalkanBrothers - 15.05

5. Tipodrom - 9.19

ostali su mnogo slabiji.

A što se tiče pojedinaca, za sada su se dva odvojila:

Naš Davor - 19,80

i Crni(Mne-Bet)- 18,59

,

a kada pogledam površno ostale mislim da su Perkan i Statisticar među prvih 5.

Isto tako, jedina smo ekipa kod koje su svi takmičari u plusu.

Posted

Samoje strane postavljen par:

Vrsta takmičenja: Fudbal, Nemačka regional Jug liga

Naziv kladionice: Mozzart

Broj para iz kladionice: 3343

Vrijeme odigravanja: 19:00

Naziv para: Nurnberg Am.- Hoffenheim II

Tip para: 2

Tečaj: 1.850

Ulog: 6/10

Posted

Budući je Besteurobets forum napokon postavio stvari kako trebaju biti (zahvaljujći i velikim djelom meni), od 06.10. sami otvaramo dnevne teme u sklopu foruma Bet-Cluba, na način da se klikne na 'NEW TOPIC' , a u rubriku Subject: upiše tekući datum, npr. 6.10. i postavi par. Tako ćemo raditi do kraja mjeseca.

Posted

Prijedlog.

Budući nas je 7 u ekipi, predlažem da se na poluvremenu (nakon 15 dana), zamjene 4. i 5. sa novi snagama (zamjenama).

U slućaju eventualne ekipne pobjede nagrade bi se podjelile na način da ta četvorica dobiju svaki po 10 €, a prva tri po 20€.

Mišljenja, komentari ekipice?

Posted

Prijedlog.

Budući nas je 7 u ekipi, predlažem da se na poluvremenu (nakon 15 dana), zamjene 4. i 5. sa novi snagama (zamjenama).

U slućaju eventualne ekipne pobjede nagrade bi se podjelile na način da ta četvorica dobiju svaki po 10 €, a prva tri po 20€.

dokle god ekipi ide dobro, ne treba ništa menjati, to je moje mišljenje http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif A iako krene malo loše, ne znači da će tako i biti možda dati malo vremena na preokret http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_rolleyes.gif Za ostalo se sve lako dogovoriti, bar sa moje strane :nije:

Posted

Prijedlog.

[/quote

Ja se slažem sa tim, čak mislim da ako neko slučajno , mada ne verujem da će se to desiti, uđe u veći minus - da bude zamenjen bez obzira na datum. A naravno ovo na poluvremenu da važi.

I Tuto pogrešio si jednu stvar u raspodeli nagrada . Ne bi dobili prva trojica po 20€ , već 2. i 3. Prvi bi dobio70€ , jer onaj koji bude najbolji od nas, biće i najbolji u ukupnom plasmanu