Tuto 157 Posted October 5, 2011 (edited) * Last prediction: W3 - L1 * Overall: W1336 - L834 Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle). 00:07 - St Louis Cardinals - Philadelphia Phillies - St Louis Cardinals +1.5 - 1.658 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif 03:37 - Arizona Diamondbacks - Milwaukee Brewers - over 8 - 1.588 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif Uspješan odabir! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif Tuto http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif Edited October 6, 2011 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted October 5, 2011 (edited) 00:07 Busch Stadium (St. Louis, Mo.) St. Louis Cardinals-Philadelphia Phillies-Total Runs Tip: Over 6.5 @1.585 8/10 Pinnacle Večeras se na Buschu sastaju u četvrtom meču u seriji domaći Cardinalsi i gostujući Phillisi... Sinoć je uz dosta sreće Phila. pobedila sa 3-2 i sada vodi u seriji sa 2-1 i na korak je od finala NL... Rezultat je sinoć do 7 inn. bio 0-0 iako su Cardinalsi imali 3-4 lepe prilike da povedu sa 2-3 razlike ali je Hamels se izvlačio i držao ih u igri a bateri Phil. su bili prilično bezopasni protiv Garcie. Ali je na kraju utakmicu prelomila možda i greška menagera Cardinalsa koji su u situaciji kad je bio jedan igrač na 2 bazi i dva u autu rešili da kečera C.Ruiza prošetaju do prve baze( INT WOLK ) jel su procenili da je on daleko opasniji od čoveka sa klupe ali to se ispostavilo kao kobna greška pošto je Ben Francisco udario HR za 3-0... Sa druge strane gomilu scoring pozicija Cardinalsi nisu iskoristili pa i pune baze u 8 inn. kad se činilo da mogu do preokreta... O tome govori i odnos u hitovima koji je daleko bio na strani Cardinalsa 12-7 ali šta vredi kad su poraženi... Večeras nemaju kuda i moraju da pobede ako hoće da produže nadu da mogu da odu i korak dalje do finala NL. Na večerašnjem meču se nebi bavio time ko će pobediti (mada bi voleo da to bude St.Louis) već sam se odlučio za Over 6,5 koji mislim da večeras može biti dostižan posebno što je večerašnji piching mechap ipak dosta slabiji nego sinoć što bi strašnim napadima otvorilo mesta za daleko efikasniji meč... Večeras na Moundu za St.Louis:Edwin Jackson-RHP(12-9 3,79) dok za Philadellphiu:Roy Oswalt-RHP(9-10 3,69) prilično izjednačen duel ali velika prednost je na strani legendarnog Oswalta koji ipak ima daleko više pley of mečeva.. E.Jackson(28g) iako se radi o pičeru velikog potencijala ipak mu fali nešto da postane vasnseriski bacvač jednostavno ima često problema sa kontrolom lopte što ga često dovodi do problema iz kojih teško izlazi igra toplo hladno jednostavno to je možda i manjak samopouzdanja. Na jedinom meču u karijeri protiv Philad. nije prošao dobro 0-1 9,00. Mislim i večeras da će biti na mukama protiv sjajnih udarača gostiju. R.Oswalt(34g) sjajan pičer koji iza sebe ima fantastičnu statistiku u karijeri 159-93 3,21 malo ko može da se pohvali takvim brojkama... Obožavao sam ga dok je bacao za Astrose znalo se čim je Oswalt na brdašcu obično sam igrao na Astrose od njegovog odlaska u Phil. nekako nije više to onaj stari AS dosta su tome i doprinele njegove brojne povrede ali i pored toga ima iza sebe solidnu sezonu... Kolko je on još cenjen pokazuje i to koliko uskraćuje budžet Phila. jel ima astronomska primanja od čak $16,000,000... Protiv St.Louisa u karijeri ima 10-9 3,19... Ipak mislim da polako njega gazi vreme i da iako i dalje je on dobar pičer više mi ne uliva ono poverenje i mislim da bi on večeras mogao biti slaba karika u Phila. jel su bateri Cardinalsa u odličnoj formi već duže vreme ako se to desi imaće dosta problema pošto se sinoć prilično istrošio bulpen Philad. Mislim da večeras napadi mogu imati veliku ulogu oba tima puna sjajnih udarača domaćin možda i jači za sjajnog Holidaya koji je sinoć bio pinch hiter a kad će pomoći ako ne sada.. U Philad. bez problema sa povredama. Uzimam Over 6,5 koji mislim da je vrlo dostižan....... FT:5-3 Win MLB- Playoffs W 5-L 1 Edited October 6, 2011 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites