Banega 12 Posted October 6, 2011 320? Vi kolega 420 kuna? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 6, 2011 Vi kolega 420 kuna? Ja plaćam samo u srebru i zlatu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted October 6, 2011 400? + Nokia 3310 i kruh od prekjučer Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 6, 2011 + Nokia 3310 i kruh od prekjučer Jel šestinski crni kruh? Taj mi je najjači. Ostaje svjež do pet dana. Sa zimskom i posnim sirom ubija kombinacija Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted October 6, 2011 Jel šestinski crni kruh? Taj mi je najjači. Ostaje svjež do pet dana. Sa zimskom i posnim sirom ubija kombinacija nije, bijeli je, ali može proći pod svježi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 6, 2011 (edited) veoma lepo i slikovito dočaravaš ljudima misao tvojih postova Edited October 6, 2011 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 6, 2011 (edited) nije, bijeli je, ali može proći pod svježi Ovaj je najjači veoma lepo i slikovito dočaravaš ljudima misao tvojih postova http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif Hvala, trudim se Edited October 6, 2011 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted October 6, 2011 Stislo mi se mudo, ne odigra Spance iz 2/2 i engleze 2/2 sa onim Nemcima 1/1 sve to @9.47 i Portugalce 1/1@2, nego ih odigram po 1.5, 1.65,1.4, jer ko zna zasto je to dobro fini rezultati dosli jos samo portugal da pobedi i holandjani su bili dobar fix sto sam tipovao u takmicenju eto ga upravo portugal primi gol taman ce biti dobro ako bude islo iz X sto si igrao cist fix Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted October 6, 2011 Ovaj je najjači nemoj me s tim... sad sam gladan Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 6, 2011 nemoj me s tim... sad sam gladan I ja sam ogladnio. Ostalo mi je pizze i roštilja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 6, 2011 (edited) fini rezultati dosli jos samo portugal da pobedi i holandjani su bili dobar fix sto sam tipovao u takmicenju eto ga upravo portugal primi gol taman ce biti dobro ako bude islo iz X sto si igrao cist fix video si dasam portugalce hteo posebno u prelazu, ali nema veze dobro je da dodje i ovako u fixu I ja sam ogladnio. Ostalo mi je pizze i roštilja sad si sigurno otishao klopat http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Edited October 6, 2011 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 6, 2011 video si dasam portugalce hteo posebno, ali nema veze dobro je da dodje i ovako u fixu sad si sigurno otishao klopat http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Čekam da mi se radler slegne. Imao sam litru u frizu, bezveze pivo. Činilo mi se daj e ukusnije kad sam probao u kafeu Quote Share this post Link to post Share on other sites