Jump to content

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Čekam da mi se radler slegne. Imao sam litru u frizu, bezveze pivo. Činilo mi se daj e ukusnije kad sam probao u kafeu

Kakva je ambalaža, čim je litra onda je plastika?

Posted

Čekam da mi se radler slegne. Imao sam litru u frizu, bezveze pivo. Činilo mi se daj e ukusnije kad sam probao u kafeu

radler ti je ono sa sa fantom ili limunom , meni je to bezveze kao da pijes limunadu
Posted

video si dasam portugalce hteo posebno u prelazu, ali nema veze dobro je da dodje i ovako u fixu :uredu:

poljaci imaju crveni Posted Imagebice kec Posted Image

Portugalci promašili penal u 45.

Posted

Portugalci promašili penal u 45.

steta ali dace im u drugom , inace za onu auroru bolje sto nisi gledao bar prvo poluvreme bilo ocajno kao da su dogovorli prelaz tako su lose igrali , kvota na 1 online bila oko 8 mozda i vise ja dok otisao na poluvremenu da malo odmorim , iskreno digao sam ruke od tog meca oni zacas dali dva gola Posted Image
Posted

radler ti je ono sa sa fantom ili limunom , meni je to bezveze kao da pijes limunadu

Dobra je zamena za neki sokić, jel nije isto kad popijesh litru tog i litru gustog soka :uredu:
Posted

Kakva je ambalaža, čim je litra onda je plastika?

plastika

bezveze je, da imam zalio bi ga s pravim pivom

Dobra je zamena za neki sokić, jel nije isto kad popijesh litru tog i litru gustog soka http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif

bolje obično vopi

Ćaos od mene :uredu: Navratim kasnije

Posted

Zao mi je sto nije odigrana tekma Zeljo - Hajduk, jer sam mislio da ce biti pravi spektakl, ali politika opet umijesa prste. Ovo sto se danas desilo u Sarajevo sve osim sporta, politika najvise. Zao mi je sto su se vise nego odlicni odnosi Manijaka i Torcide narusili, jer sam ja prvi hajduk uvijek vise gotivio i od Dinama i CZ i partizana, ali danas oni koji su dosli u Sarajevo nisu dosli zbog utakmice. Sreca pa nije bilo mrtvih, a moglo je vrlo lako da bude :uredu: