Davor_92 12 Posted October 7, 2011 ja sam sad na kvotu 3,2 over 3,5 na manju uplatu i -2 na 1,85 na vecu Moldavija ima 29% lopte Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted October 7, 2011 Moldavija ima 29% lopte to je kao svedjani protiv san marina imao ih -4 oni imali sanse , posed a tek pred kraj dali golove , imaju sansi a nemogu da daju gol inace srbiji je dovoljan i x ako estonija ne pobedi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted October 7, 2011 da ali sad je 1-1 ovde se barata sa x-1 i tacnim rezultatom 2-1 kao navodnim dogovorom malopre video da se uplacivalo dosta kod nas pre meca , sad dali je neko to lupio ili ima necega u tome , videcemo Sve lici na namesteno...Moj savet,ako Estonija izjednaci,ili povede u Irskoj,udarajte pobedu Srbije....Slucajno ili ne,4 min kasni mec iz Beograda,u odnosu na gorespomenuti.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted October 7, 2011 (edited) Sve lici na namesteno...Moj savet,ako Estonija izjednaci,ili povede u Irskoj,udarajte pobedu Srbije....Slucajno ili ne,4 min kasni mec iz Beograda,u odnosu na gorespomenuti.... 1-1 estonija sve je moguce italijanski funkcioneri bili gosti u nasem sportskom cetru u staroj pazovi1-2 estonija ocito namestaljka sad treba videti sta ce srbija uraditi Edited October 7, 2011 by rockytomas Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted October 7, 2011 Sve lici na namesteno...Moj savet,ako Estonija izjednaci,ili povede u Irskoj,udarajte pobedu Srbije....Slucajno ili ne,4 min kasni mec iz Beograda,u odnosu na gorespomenuti.... Ma namešteno ili ne samo nek pobede. Zbog ovih Žabara smo izgubili onaj u Italiji - službeno. Sad bi trebalo da vrate. Ali ništa nije namešteno - U to sam uveren. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted October 7, 2011 Ma namešteno ili ne samo nek pobede. Zbog ovih Žabara smo izgubili onaj u Italiji - službeno. Sad bi trebalo da vrate. Ali ništa nije namešteno - U to sam uveren. Sad Italijani poceli da igraju...nece da ga daju,ali nece ni da ga prime... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 7, 2011 Sve lici na namesteno...Moj savet,ako Estonija izjednaci,ili povede u Irskoj,udarajte pobedu Srbije....Slucajno ili ne,4 min kasni mec iz Beograda,u odnosu na gorespomenuti.... O čemu ti pričaš Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nedeljasrm 0 Posted October 7, 2011 Ni Rumuni ni Svajcarci... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted October 7, 2011 bilicu laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 7, 2011 Jebeni Holandjani, trebalo mi over 0.5 prvo, over 1.5 drugo poluvreme, o bem ti 70 % lopte i svega Delibashic za 2;2 i prolaz Crne Gore u baraž Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted October 7, 2011 Jebeni Holandjani, trebalo mi over 0.5 prvo, over 1.5 drugo poluvreme, o bem ti 70 % lopte i svega Delibashic za 2;2 i prolaz Crne Gore u baraž Ja sam ih imao na skoro svim listićima. očekivao sam da će tek tako dati 5-6 komada Katastrofalan dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted October 7, 2011 (edited) Jebeni Holandjani, trebalo mi over 0.5 prvo, over 1.5 drugo poluvreme, o bem ti 70 % lopte i svega Delibashic za 2;2 i prolaz Crne Gore u baraž partizanova veza savic namestio a delibasic ga dao e sad mi sa bracom slovencima treba nam bod kakav nam je selektor sve je moguce davore ja ih nigde nisam igrao samo live kad su imali taj visok posed lopte meni tiket sa velikom kvotom zeznula rumunija, retko dolazi bas sve realno Edited October 7, 2011 by rockytomas Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted October 7, 2011 A sta bi sa Hrvatima ?? Za 10 min primise dva gola? ( a ja igrao Under 1,5 ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 7, 2011 Ja sam ih imao na skoro svim listićima. očekivao sam da će tek tako dati 5-6 komada Katastrofalan dan Ma ja danas ovo, a juče Portugal smesni U21, za tiket mi ostalo samo gol da padne u drugom na Portugal - Island Kad potrefim ko prstom u govno pa to ti je http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_redface.gif partizanova veza savic namestio a delibasic ga dao e sad mi sa bracom slovencima treba nam bod kakav nam je selektor sve je moguce Kakav bod , treba nam tri boda ! Srbija je fulja u u fudbalu uvek bila, i bole me za njih neću da trošim moje živce. 6 listova u novinama samo o njima i jebenom baražu, a kad iz drugih sportova osvojimo zlato na evropskom, ma pola strane u vrh glave http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_blink.gif sve retardi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted October 7, 2011 O čemu ti pričaš O onome sto je izgledalo da ce da se desi.....ali nije... Quote Share this post Link to post Share on other sites