Banega 12 Posted October 8, 2011 Tamo se na MNF-u koliko sam video priznaje i par Detroit - Otawa za dan 8.10, iako je on odigran 7.10 Takmičar Lampard je postavio isti tip kao ja, znači tip na Bežaniju, s tim što je moj sa manjim tečajem zbog DNB-a. Baš me živo interesuje kako će to tamo moderatori obračunati pošto svi postavljaju kako stignu, zbrda zdola, ne zna se časni krst Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 8, 2011 (edited) Odigrano: Naziv para: Washington Capitals - Carolina Hurricanes incl. OT Tip para: Washington Capitals -0.5 Tečaj: 1.690 Naziv para: Texas Rangers - Detroit Tigers - Team Totals http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif Tip para: Texas Rangers over 3.5 Tečaj: 1.926 Edited October 9, 2011 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 8, 2011 Tamo se na MNF-u koliko sam video priznaje i par Detroit - Otawa za dan 8.10, iako je on odigran 7.10 Takmičar Lampard je postavio isti tip kao ja, znači tip na Bežaniju, s tim što je moj sa manjim tečajem zbog DNB-a. Baš me živo interesuje kako će to tamo moderatori obračunati pošto svi postavljaju kako stignu, zbrda zdola, ne zna se časni krst pa valjda vazi pravilo kao i kod nas na hazarderu, ne smije biti istih parova sa istim tipom a ako bude vazi onaj par koji je prvi postavljen Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 8, 2011 I jedan noćni za danas Vrsta takmičenja: Hokej, NHL liga Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 04:00 Naziv para: Calgary Flames - Pittsburgh Penguins Tip para: X2 Tečaj: 1.500 Ulog: 6/10 Quote Share this post Link to post Share on other sites