Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tamo se na MNF-u koliko sam video priznaje i par Detroit - Otawa za dan 8.10, iako je on odigran 7.10 :whaat: Takmičar Lampard je postavio isti tip kao ja, znači tip na Bežaniju, s tim što je moj sa manjim tečajem zbog DNB-a. Baš me živo interesuje kako će to tamo moderatori obračunati pošto svi postavljaju kako stignu, zbrda zdola, ne zna se časni krst :whaat:

• Replies 33
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Odigrano:

Naziv para: Washington Capitals - Carolina Hurricanes incl. OT :blink:

Tip para: Washington Capitals -0.5

Tečaj: 1.690

Naziv para: Texas Rangers - Detroit Tigers - Team Totals http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif

Tip para: Texas Rangers over 3.5

Tečaj: 1.926

:whaat::whaat:

Edited by Tuto
Posted
  On 10/8/2011 at 6:44 PM, 'Banega' said:

Tamo se na MNF-u koliko sam video priznaje i par Detroit - Otawa za dan 8.10, iako je on odigran 7.10 :whaat: Takmičar Lampard je postavio isti tip kao ja, znači tip na Bežaniju, s tim što je moj sa manjim tečajem zbog DNB-a. Baš me živo interesuje kako će to tamo moderatori obračunati pošto svi postavljaju kako stignu, zbrda zdola, ne zna se časni krst :whaat:

pa valjda vazi pravilo kao i kod nas na hazarderu, ne smije biti istih parova sa istim tipom a ako bude vazi onaj par koji je prvi postavljen

Posted

I jedan noćni za danas

Vrsta takmičenja: Hokej, NHL liga

Naziv kladionice: Unibet

Broj para iz kladionice:

Vrijeme odigravanja: 04:00

Naziv para: Calgary Flames - Pittsburgh Penguins

Tip para: X2

Tečaj: 1.500

Ulog: 6/10