baptista 19 Posted October 8, 2011 E, sad ispročita ovu komendiju , gde su u ulogama: Eric - Stari član Bet-club tima Bane - Ga - Friški član Bet-club tima i i Davor - Još daleko od člana Bet-club tima slatko sam se nasmejao! haha ajde i ti požuri se,vrijeme ti je!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted October 8, 2011 E, sad ispročita ovu komendiju , gde su u ulogama: Eric - Stari član Bet-club tima Bane - Ga - Friški član Bet-club tima i i Davor - Još daleko od člana Bet-club tima slatko sam se nasmejao! haha ajde i ti požuri se,vrijeme ti je!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted October 8, 2011 E, sad ispročita ovu komendiju , gde su u ulogama: Eric - Stari član Bet-club tima Bane - Ga - Friški član Bet-club tima i i Davor - Još daleko od člana Bet-club tima slatko sam se nasmejao! haha ajde i ti požuri se,vrijeme ti je!! Uff 3 posta odjednom..bit će rezerve kad bude trebalo za nagrade!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 8, 2011 haha ajde i ti požuri se,vrijeme ti je!! Uff 3 posta odjednom..bit će rezerve kad bude trebalo za nagrade!! Al si ga napakovao, koji browser koristiš? Da instaliramo i mi Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted October 8, 2011 Al si ga napakovao, koji browser koristiš? Da instaliramo i mi Google Chrome,najbolji i najbrži!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted October 8, 2011 dobro vece svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted October 8, 2011 Večer i vama!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted October 8, 2011 Turska 1:1 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif Dobit će turci u 96. minuti!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 8, 2011 Dobit će turci u 96. minuti!! Evo ih 2:1 Realno je danas slaba ponuda zbog kvlifikacija za Euro Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted October 8, 2011 mozda bi mogao da se ubacish u scenario, ima dobrih uloga i za tebe Polako .Ima vremena za to. Sad moram da se pripremam za proslavu 4-godine na forumu - mašala Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted October 8, 2011 Evo ih 2:1 Realno je danas slaba ponuda zbog kvlifikacija za Euro ..da nekad sam bio ekspert takvih ponuda i klađenja ponedjeljkom,ali više ni tu nisam u formi!! Polako .Ima vremena za to. Sad moram da se pripremam za proslavu 4-godine na forumu - mašala Da baš,i ja sam ovdje skoro 5 godina,puno je ljudi protutnjalo tuda,bili aktivni pa nestali,neki ni nisu bili aktivni,ali kapa dole adminu šta je uspio zadržati aktivne sponzore svo to vrijeme!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 8, 2011 Polako .Ima vremena za to. Sad moram da se pripremam za proslavu 4-godine na forumu - mašala Boga mi osedeo si na forumu, al ćemo za proslvu nabaciti koje meze i pića da se okvasi grlo ..da nekad sam bio ekspert takvih ponuda i klađenja ponedjeljkom,ali više ni tu nisam u formi!! I ja sam nekad gadjao ponedeljkom, al beshe davno, ima 5 dana Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted October 8, 2011 Boga mi osedeo si na forumu, al ćemo za proslvu nabaciti koje meze i pića da se okvasi grlo I ja sam nekad gadjao ponedeljkom, al beshe davno, ima 5 dana ..najgore od svega je šta večeras idem na turnir u FIFI kod jednog frenda i vjerojanto me i tamo čeka potop!! Quote Share this post Link to post Share on other sites