Catalonec4ever 0 Posted October 8, 2011 Bravo Zvezda Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 8, 2011 ..najgore od svega je šta večeras idem na turnir u FIFI kod jednog frenda i vjerojanto me i tamo čeka potop!! Slabo ja fifu, a u poslednje vreme ima jedno godinu slabo pipam i pes. Pre neki dan sam probao demo pesa 2012, a posle toga i nabavim full verziju. Ona jedoduše na francuskom i nemačkom jeziku, al nisam je ni upolio posle toga. prosle godine sam se sa drustvom satirao od pesa, naravno zaliva se cesto i sa pivkanom, pa to bude i do ujutru ponekad Fifa je uvek bila dobra sto je imala puno liga i dobre stdione i dr, takozvani face of, al joj je zato gameplay mizerija Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted October 8, 2011 Boga mi osedeo si na forumu, al ćemo za proslvu nabaciti koje meze i pića da se okvasi grlo Upravu si. E, da me vidiš sad i i kakav sam bio na početku članstva na forumu, rekao bi drugi čovek . Nekad sa tamnom kosom, a sad Partizan , a više vuče na Hajduk . Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 8, 2011 mozda bi mogao da se ubacish u scenario, ima dobrih uloga i za tebe Uvijek ima Google Chrome,najbolji i najbrži!! Slažem se Upravu si. E, da me vidiš sad i i kakav sam bio na početku članstva na forumu, rekao bi drugi čovek . Nekad sa tamnom kosom, a sad Partizan , a više vuče na Hajduk . Šta crveno-plavo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 8, 2011 Upravu si. E, da me vidiš sad i i kakav sam bio na početku članstva na forumu, rekao bi drugi čovek . Nekad sa tamnom kosom, a sad Partizan , a više vuče na Hajduk . Sedimo polako , ali sigurno, ja pre neki dan primetio sedu vlas sa strane Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 8, 2011 Sedimo polako , ali sigurno, ja pre neki dan primetio sedu vlas sa strane Ja imam jednu na zulufu, a kako mi je kosa crna ko ugljen strši http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif Imaš PM Slabo ja fifu, a u poslednje vreme ima jedno godinu slabo pipam i pes. Pre neki dan sam probao demo pesa 2012, a posle toga i nabavim full verziju. Ona jedoduše na francuskom i nemačkom jeziku, al nisam je ni upolio posle toga. prosle godine sam se sa drustvom satirao od pesa, naravno zaliva se cesto i sa pivkanom, pa to bude i do ujutru ponekad Fifa je uvek bila dobra sto je imala puno liga i dobre stdione i dr, takozvani face of, al joj je zato gameplay mizerija Meni to sve dosadilo. Ništa ne mijenjaju bitno, samo useru gameplay Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted October 8, 2011 Slabo ja fifu, a u poslednje vreme ima jedno godinu slabo pipam i pes. Pre neki dan sam probao demo pesa 2012, a posle toga i nabavim full verziju. Ona jedoduše na francuskom i nemačkom jeziku, al nisam je ni upolio posle toga. prosle godine sam se sa drustvom satirao od pesa, naravno zaliva se cesto i sa pivkanom, pa to bude i do ujutru ponekad Fifa je uvek bila dobra sto je imala puno liga i dobre stdione i dr, takozvani face of, al joj je zato gameplay mizerija Ma na PES-u 11 je game play bio banana,pa smo se prebacli na FIFU jer je uvelike bila bolja od PESA,sad su FIFU 12 malo ukakali ja mislim jer nisam još ušo u štos baš ali vidim da je dosta teža,PES je opet sad lakši,baš ga instaliro prije neki dan..ma nemam pojma uzet ću hard sa sobom pa ćemo i PES instalirat i onda konačno odlučit..čak sam i neki patch našo pa sad imam i sve origigi ekipe! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted October 8, 2011 (edited) Pozdrav svima Edited October 8, 2011 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
groka 1 Posted October 8, 2011 Pozdrav svima i tebi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 8, 2011 Laku noc svima jel te to izmorio izlazak, ma ja valjalo je vazdan tutnjat na nogama ja opet pogodih 4 gola kod svaba 3 liga jug pa me ti i dalje napadaj sto igram lige gdje neznam nijednog igraca a sto se mene tice naso sam jos jednu ligu gdje bude bruku golova a jos su solidne kvote na over... 3+ zagarantovan a i 4+ lahko prodje ako malo procackas i nadjes par gdje bi moglo biti http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted October 8, 2011 Šta crveno-plavo? Šta ???? Zar Ajduk više nije bili? Ajme Kato! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 8, 2011 Evo jedan čisto da imam šta pratit Šta ???? Zar Ajduk više nije bili? Ajme Kato! To su gostujući dresovi Quote Share this post Link to post Share on other sites