Jump to content

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

..najgore od svega je šta večeras idem na turnir u FIFI kod jednog frenda i vjerojanto me i tamo čeka potop!!

Slabo ja fifu, a u poslednje vreme ima jedno godinu slabo pipam i pes. Pre neki dan sam probao demo pesa 2012, a posle toga i nabavim full verziju. Ona jedoduše na francuskom i nemačkom jeziku, al nisam je ni upolio posle toga. prosle godine sam se sa drustvom satirao od pesa, naravno zaliva se cesto i sa pivkanom, pa to bude i do ujutru ponekad :whaat:

Fifa je uvek bila dobra sto je imala puno liga i dobre stdione i dr, takozvani face of, al joj je zato gameplay mizerija :whaat:

Posted

Boga mi osedeo si na forumu, al ćemo za proslvu nabaciti koje meze i pića da se okvasi grlo

Upravu si. E, da me vidiš sad i i kakav sam bio na početku članstva na forumu, rekao bi drugi čovek . Nekad sa tamnom kosom, a sad Partizan , a više vuče na Hajduk .

Posted

mozda bi mogao da se ubacish u scenario, ima dobrih uloga i za tebe :whaat:

Uvijek ima

Google Chrome,najbolji i najbrži!! :whaat:

Slažem se

Upravu si. E, da me vidiš sad i i kakav sam bio na početku članstva na forumu, rekao bi drugi čovek . Nekad sa tamnom kosom, a sad Partizan , a više vuče na Hajduk .

Šta crveno-plavo?

Posted Image

Posted

Sedimo polako , ali sigurno, ja pre neki dan primetio sedu vlas sa strane :whaat:

Posted

Sedimo polako , ali sigurno, ja pre neki dan primetio sedu vlas sa strane :blink:

Ja imam jednu na zulufu, a kako mi je kosa crna ko ugljen strši http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif Imaš PM

Slabo ja fifu, a u poslednje vreme ima jedno godinu slabo pipam i pes. Pre neki dan sam probao demo pesa 2012, a posle toga i nabavim full verziju. Ona jedoduše na francuskom i nemačkom jeziku, al nisam je ni upolio posle toga. prosle godine sam se sa drustvom satirao od pesa, naravno zaliva se cesto i sa pivkanom, pa to bude i do ujutru ponekad :whaat:

Fifa je uvek bila dobra sto je imala puno liga i dobre stdione i dr, takozvani face of, al joj je zato gameplay mizerija :whaat:

Meni to sve dosadilo. Ništa ne mijenjaju bitno, samo useru gameplay

Posted

Ma na PES-u 11 je game play bio banana,pa smo se prebacli na FIFU jer je uvelike bila bolja od PESA,sad su FIFU 12 malo ukakali ja mislim jer nisam još ušo u štos baš ali vidim da je dosta teža,PES je opet sad lakši,baš ga instaliro prije neki dan..ma nemam pojma uzet ću hard sa sobom pa ćemo i PES instalirat i onda konačno odlučit..čak sam i neki patch našo pa sad imam i sve origigi ekipe! :blink:

Posted

Laku noc svima Posted Image

jel te to izmorio izlazak, ma ja valjalo je vazdan tutnjat na nogama :whaat::blink: ja opet pogodih 4 gola kod svaba 3 liga jug pa me ti i dalje napadaj sto igram lige gdje neznam nijednog igraca :whaat: a sto se mene tice naso sam jos jednu ligu gdje bude bruku golova a jos su solidne kvote na over... 3+ zagarantovan a i 4+ lahko prodje ako malo procackas i nadjes par gdje bi moglo biti http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif