Jump to content

Recommended Posts

Posted

slovenacki navijaci su najavili prekid utakmice,tako sad citam u novinama

ne verujem u to, nesto mi nelogicno da slovenija ima takve navijače, i ne znam zasto bi to uradili :uredu:

Nego ovako gledano, neće oni pustiti nikoga, a i ne bi bilo sportski. Po meni je realno da bude neki x, i to tip iz 2 u x kvota oko 15 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif akav nam je selektor dobro je i da smo ovako sto postigli. Jesi video prosli put, on drzi fejsu i stankovica u timu? dokle god bude igrao Stankovic mi cemo biti puska

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ma Srbija je fulja u fudbalu, ja igram 1X jer je to realan tip - kladioničarski, a naravno navijam za Srbiju :uredu:

igro bi i ja 1X i to na veci ulog da je drugacija situacija, da i sloveniji treba... nekazem da ce ih slovenci pustiti al srbija ima veci motiv, vise ce trcati i ganjati da zabiju go nego slovenci kojima je svejedno...

Posted

Slovenija- Srbija 1:3... Nema šanse da Slovenci mogu dobiti utakmicu. Da su recimo u igri za baraž, realno bi bio X ali ovako ništa ne dolazi u obzir osim trijumfa Srbije... Realno...

Posted

A mislim da bi Njemačka mogla pustiti Belgijancima... Mada, možda i ne moraju puštati, Belgija ima solidan tim i imperativ pobjede dok će Njemačka kao siguran učesnik Eura vjerojatno igrati sa nekom b timom... Varljiva utakmica :uredu:

Posted

Slovenija- Srbija 1:3... Nema šanse da Slovenci mogu dobiti utakmicu. Da su recimo u igri za baraž, realno bi bio X ali ovako ništa ne dolazi u obzir osim trijumfa Srbije... Realno...

potpuno se slazem sa tobom :uredu: