Dinno 10 Posted October 13, 2011 tie break 1:7... mogu slobodno prekriziti ovo, i trazit cu od Tuta da ga banuje s foruma Njega odavno treba banovati, samo unosi nemir na forum http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 13, 2011 Ode igleda Cibulkova ona ima problem s glavom, primetio sam to Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted October 13, 2011 na osnovu cega je ova irska bila nosioc grupe meni nikako nije jasno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted October 13, 2011 BiH ovog puta prolazi Portugalce! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted October 13, 2011 Ode igleda Cibulkova http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/57bye.gif ona ima problem s glavom, primetio sam to evo je i sad breakne pa izgubi servis, za mene je Nadrealista iskljucivi krivac Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 13, 2011 brejk za brejkom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted October 13, 2011 i opet breaknula 9 breakova u 1.5 setova Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted October 13, 2011 i opet izgubila servis pa ko tu koga j...? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted October 13, 2011 (edited) 5. break zaredom ajde sad...! Edited October 13, 2011 by Davor_92 Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted October 13, 2011 i opet izgubila servis pa ko tu koga j...? vriste obe videcemo koja ce pre da svrsi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted October 13, 2011 vriste obe videcemo koja ce pre da svrsi 5:3odem ju ispratiti do kraja do navecer Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 13, 2011 (edited) Igrao sam over gemovi na Berdih - Lopez, aizgleda da će da dođe kontra under Edited October 13, 2011 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted October 13, 2011 finci TPS 1 Haka, helsinki, honka bi trebali uci u over , neki ce verovatno i vise nego 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted October 13, 2011 na osnovu cega je ova irska bila nosioc grupe meni nikako nije jasno to je potpuno nejasno i meni 1. ako se gleda FIFA lista onda je Irska 29, a bolje od nje su nenosioci: BIH 22, Crna Gora 26 i Turska 27. 2 ako se gleda UEFA pravilo o rezultatima sa zadnja 3 velika takmicneja onda imamo da je u kvalifikacijama za EURO 2008 Irska bila 3 u svojoj grupi (nije nikako bila na EURO 2008) a Turska bila u polufinalu! Za sP 2010 Irska je bila u barazu isto kao i BIH, a za SP 2006 Irska je bila 4 u grupi! Znaci najveci im je uspjeh sto su bili u barazu za SP 2010, a to ima i BIH, s tim da je BIH skupila vise bodova u sva 3 ciklusa. Da ne pominjem Tursku i polufinale sa zadnjeg EP-a. Nisam od likova koji vjeruje u teorije zavjere ali mi sve mirise da je Platini namjestio Ircima takav baraz da mogu dobiti Estonci i da konacno odu na EP nakon ruke i gola Henry-a Quote Share this post Link to post Share on other sites