micha 27 Posted October 16, 2011 (edited) Ovo sam odigrao umjesto Banege: Vrsta takmičenja: Nogomet - Španjolska 1. liga Naziv kladionice: Pinnacle Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 22:00 Naziv para: FC Sevilla-Sport.Gijón Tip para: 1 Tečaj: 1.490 Ulog: 6/10 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif Dwiz, Najmanja dozvoljena kvota je 1,50. , anajveća 5.00 , kvote veće od 5 se racunaju kao kvota 5.00 Edited October 16, 2011 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted October 16, 2011 Vrsta takmičenja: Fudbal, Biugarska A liga Naziv kladionice: Sportingbet Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 17:00 Naziv para: Chernomorets Burgas v Levski Sofia Draw No Bet Tip para: Chernomorets Burgas Tečaj: 3.800 Ulog: 6/10 FT 2:0 - NOvi bodovi za A Standard golom Laneta Jovanovića vodi 1:0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted October 16, 2011 Bravo micha http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/tzare.gif Gdje su ta nova pravila, na što točno mislite? Ja još nisam postavio parove za danas pa me zanima šta ustvari mogu igrati Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 16, 2011 Ovo sam odigrao umjesto Banege: Vrsta takmičenja: Nogomet - Španjolska 1. liga Naziv kladionice: Pinnacle Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 22:00 Naziv para: FC Sevilla-Sport.Gijón Tip para: 1 Tečaj: 1.490 Ulog: 6/10 Pa kod baš 1.49. Minimum je 1.50. Biti će poništen par! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_confused.gif Gdje su ta nova pravila, na što točno mislite? Ja još nisam postavio parove za danas pa me zanima šta ustvari mogu igrati Sve piše tamo. Posjeti ih, pročitaj, pogledaj primjere. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted October 16, 2011 Pa kod baš 1.49. Minimum je 1.50. Biti će poništen par! . Neznam da li ima pravo da postavi novi par, sa obrazloženjem da je pogrešio oko minimuma kvote. ??? Inače Standard pobedio 5:0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted October 16, 2011 Evo ispravio sam da je tečaj iz lutrije 1.50... da li će mi se to priznati jer još je 40 min do početka utakmice ili da stavljam novi par? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted October 16, 2011 Ma najbolje da ništa i ne igram, slaba je ponuda u tako kratkom vremenskom razdoblju, a tako i tako imamo odilčan profit danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 16, 2011 Evo ispravio sam da je tečaj iz lutrije 1.50... da li će mi se to priznati jer još je 40 min do početka utakmice ili da stavljam novi par?Na novi par nisi napiso ulog. Ako pogodiš i prođe dobro ako ne bit će poništen. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted October 16, 2011 Na novi par nisi napiso ulog. Ako pogodiš i prođe dobro ako ne bit će poništen. Evo ispravio sam... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted October 16, 2011 Postavljen par za sutra: Vrsta takmičenja: Fudbal, Bugarska A liga Naziv kladionice: Victor Chandler Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 17:00 Naziv para: Kaliakra v Cherno More Varna Tip para: under 2.5 Tečaj: 1.600 Ulog: 6/10 Quote Share this post Link to post Share on other sites