Crni 23 Posted October 18, 2011 (edited) 03:30 Scotiabank Saddlerome,(Calgary,Alberta) Calgary Flames(1-3-0)-Edmonton Oilers(2-1-1)-ML Tip:Calgary Flames @1.613 7/10 Pinnacle Večeras je na redu meč Diviziskih rivala iz Northwest Division i naravno Kanadski derbi između domaćih Flamesa i gostujućih Oilersa... Calgary nije sjajno počeo sezonu ali je i imao težak raspored tri vezana gostovanja St.L. 2-5 L Mont. 4-1 W i Tor. 2-3 L jedini meč na domaćem ledu je bio protiv Pitts. 3-5 L... Posle teške serije gostovanja Calgary je imao dva dana odmora i večeras potpuno odmorni i bez većih problema sa povredama dočekuju u Kanadskom derbiju Edmo. i mislim da je večeras prava prilika za prvu pobedu na domaćem ledu mislim da su sposobni za tako nešto i da su objektivno bolji od Edm. što se nadam da će i pokazati večeras. Na golu bi za Calg. trebalo da stoji već dugogodišnji Finski golman Mikka Kiprursof(34god)f koj brani boje Plamenova još od 2003god ove sezone nije krenuo sjajno kao ni čitava ekipa SV 91% GAA 2.70 ipak on može daleko bolje ali mu naravno treba daleko bolja igra odbrare... Napad Plamenova je uvek bio ubojit posebno na domaćem ledu predvodi ga legendarni RW Jerome Iginla koji je u klubu od početka karijere 1996 koji iako u svojoj 34 god. još igra fantastično što je pokazao prošle sezone sa 43 G i 43 A ove sezone nije krenuo ubojito ali nesumnjam da će on uskoro biti na svom nivou... Uz njega tu su još sjajni LW Alex Tangey i C Oli Jokinen i pojačanje iz Tor. Niklas Hagman uz još dosta dobrih napadača od kojih očekujem juriš od 1 min. na go Edmontona. Sa druge strane Edmo. je krenuo dosta dobro sezonu na prvom meču su pobedili Pit. 2-1 Min. 1-2 L,Van. 3-4 L i sinoć pobeda nad Nesh. od 3-1... Upravo mi je sinoćna utakmica uticala da se večeras odlučim na ovaj par jel beck to beck mečeve u Hokeyu često uzimam jel je Hoc. najbrži kolektivni sport na Svetu i sigurno je da je sinoćni meč uticati na umor od igrača koji će za manje od 24h igrati meč u Calgaryu bukvalno iz Aviona naravno to nemora ništa da znači ali može i tekako da utiče na meč. Posebno što je sinoć na golu stojao Kabibulin i sumnjam da će večeras na go će verovatno mladi Devan Dubnik(25god.) koji svakako nema dovoljno iskustva za ovake mečeve ako se i odluče da dva dana zaredom brani Kabibulin što bi ja možda i voleo jel u 24h retko koji golman pruži dve dobre partije. Navalu predvodi C Shawn Craford i pojačanje iz L.A. Ryan Smith ali veliki hendikep je povreda sjajnog RW Alesa Hemskiya. Jednostavno mislim da je domaćin mnogo bliži pobedi i uzimam ML pobedu Calgarya......... FT:2-1 Win W 2-L 0 Edited October 19, 2011 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 18, 2011 (edited) Prijedlog današnjih NHL susreta (Pinnacle incl. OT). 01:00 - Columbus Blue Jackets - Dallas Stars - under 6.5 - 1.459 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif 01:00 - Boston Bruins - Carolina Hurricanes - under 6.5 - 1.450 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif 01:00 - Washington Capitals - Florida Panthers - under 6.5 - 1.488 01:30 - Montreal Canadiens - Buffalo Sabres - under 6.5 - 1.515 01:30 - Minnesota Wild - Pittsburgh Penguins - over 5 - 1.637 01:30 - Ottawa Senators - Philadelphia Flyers - Ottawa Senators +1.5 - 1.500 03:30 - Calgary Flames - Edmonton Oilers - over 5 - 1.571 04:00 - Vancouver Canucks - New York Rangers - under 6.5 -1.413 04:00 - Phoenix Coyotes - Chicago Blackhawks - over 5 - 1.521 04:30 - Los Angeles Kings - St. Louis Blues - under 6.5 - 1.446 Uspješan odabir! Tuto http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif Edited October 19, 2011 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites