rockytomas 15 Posted October 22, 2011 (edited) Subota 22.10.2011 takmicenje: Fudbal Svedska 2 Naziv kladionice: Bwin Vreme odigravanja: 15:00 Naziv para: Qviding-Assyriska FF Tip para: 2 kvota: 1,6 ulog 7/10 prva star koji opredeljuje za ovaj tip je ocajan domacin koji je odavno ispao iz lige po recima nasih igraca u svedskoj slabo treniraju nisu previse zainteresovani sto se i vidi iz rezultata u zadnjih 10 meceva samo jedan mrsavi remi sa isto tako slabim brageom gost je na ivici iz koje moze ispasti u baraz za vrat mu duvaju jenceping i hamarbi klub sa velikom tradicijom u svedskoj i tako da gosti imaju imperativ pobede da nebi zavisili od drugih rezultata inace su belezili sarene rezultate ali na strani su bili sasvim solidni sa 5 pobeda , nas igrac i trener u svedskoj zoran manovic koji je dobar poznavalac ovaj mec je izdvojio kao siguran fix 0-5 takmicenje: Fudbal Svedska 2 Naziv kladionice: Mocart Vreme odigravanja: 15:00 Naziv para: Atvidabergs-Osters 0-1 Tip para: 1 kvota: 1,6 ulog 7/10 zadnje kolo Atvidaberg je na korak od osvajanja titule za to mu je potrebna pobeda da bi bio siguran i da ne zavisi od rezultata sundsvala pred svojom publikom gde su ostvarili 11 pobeda i samo po 1 X i jedan poraz protiv nemotivisanog estera koji na strani nije belezio tako dobre rezultate mislim da nece biti problem i da ce proslaviti ulazak u prvu ligu sa pobedom i titulom, ovo je liga koju pratim cele sezone i uglavnom sam dobro prolazio p.s. ovo su licno moje reci , posto sam dobio kritiku da ne kopiram sa drugih sajtova Edited October 22, 2011 by rockytomas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted October 22, 2011 Odlicno,za svaku pohvalu,ispraticu te na nekom listicu.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted October 22, 2011 Pih,samo sto pre igranja nisam proverio da ipak 2 ulaze u 1 ligu....tako da im je svejedno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted October 22, 2011 Pih,samo sto pre igranja nisam proverio da ipak 2 ulaze u 1 ligu....tako da im je svejedno... izvini ,napisao sam da je borba za titulu i mene je prevarilo da ce hteti da se prvim mestom oproste od druge lige ali i sudsval koji je drugi je igrao sa jencepingom koji se bori za opstanak steta asisirska mi je bila prvi fix trebao sam da stanem sa njom Quote Share this post Link to post Share on other sites