jesenjin 0 Posted January 31, 2012 prijavljujem se,ali samo ako zbilja bude trebala pomoć. Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted February 27, 2012 Prijave za ožujak su otvorene! Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted February 28, 2012 prijava valjda bi bio red vise da udjem u ekipu bijatlona i skijanja u martu najvise a to sam nepomrasiv Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 29, 2012 Zlu ne trebalo, pa da budem bar u rezervi. Share this post Link to post Share on other sites
Melo 0 Posted March 28, 2012 kakvo je ovo ovdje natjecanje...jel se moze prijavit? Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 28, 2012 kakvo je ovo ovdje natjecanje...jel se moze prijavit?To je mjesečno međunarodno natjecanje foruma koje se održava na forumu pobjedniku. Više ovdje u pravilima. Prijave se otvaraju za svako natjecanje. Sve ostola informacije će biti na ovom podforumu.. Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted March 29, 2012 Prijave za travanj su otvorene! Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 29, 2012 Ako bude na bet clubu takmicenje, tu sam Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 29, 2012 Ako bude na bet clubu takmicenje, tu sam U Aprilu je na siguricatipu., a kod nas može da bude u Maju, ako pobedimo ovaj mesec. Šta bi ti falilo da se prijaviš i sad? Ja se naravno prijavljujem! Share this post Link to post Share on other sites