c4nton4 20 Posted October 28, 2011 (edited) Banega nigde nisam napisao nijednu brojku u pp samo sam pitao da provere kvotu jer ne vidim tu , oni su stavili u pravilnik da je odds portal merodavan pa sam tamo i uporedjivao a admini su pisali bila ovoliko ili onoliko , da nisam i sam uplatio par verovatno ne bih ni obratio paznju , a naravno da pratim ko sta igra i uplacujem te tipove tebi licno se izvinjavam jer protiv tebe apsolutno nemam nista i zelim ti uspeha u takmicenu na mtf a mene se ne mors plasiti jer imam seriju pogodjenih i sad slede promasaji po logici Bilo tko s ikakvim iskustvom u klađenju ne bi u pravilnik stavio takvu glupost. O kojem se forumu radi? Edited October 28, 2011 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted October 28, 2011 Bilo tko s ikakvim iskustvom u klađenju ne bi u pravilnik stavio takvu glupost. O kojem se forumu radi? MTF i slovenci best eurobet ma da sam znao da ce biti ovakva frka ne bih ni pitao nego kad sam uplacivao bila dosta niza kvota i zato sam pitao i gledao Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted October 28, 2011 MTF i slovenci best eurobet ma da sam znao da ce biti ovakva frka ne bih ni pitao nego kad sam uplacivao bila dosta niza kvota i zato sam pitao i gledao A koji par je upitanju??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 28, 2011 Ja došo gladan ko vuk i počastio sebe i sestru roštiljem u obližnjem restoranu Jedno od vječnih filozofskih pitanja Sad i ja očistio jedan oval šnicli, danas sam cepao neka drva stigao me umor, pošteno http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 28, 2011 MTF i slovenci best eurobet ma da sam znao da ce biti ovakva frka ne bih ni pitao nego kad sam uplacivao bila dosta niza kvota i zato sam pitao i gledao Da, kvote padnu i narastu u sekundi, jbg Sad i ja očistio jedan oval šnicli, danas sam cepao neka drva stigao me umor, pošteno Kolko si pocjepo, desetak metara drva? Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted October 28, 2011 A koji par je upitanju??? NHL minesota- anaheim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 28, 2011 Da, kvote padnu i narastu u sekundi, jbg Kolko si pocjepo, desetak metara drva? Pa bice oko 5 metara juče i danas, ali idem polako, jer su drva čvornata u ogromnim panjevima, a uz to ima i bresta i dženerike. Ko je nekad baratao sa ovim zanimanjem zna o čemu govorim http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Odoh sabiti koje pice u kafiću, čujemo se malo kasnije , večeras se ne ide u varoš Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted October 28, 2011 NHL minesota- anaheim Na Anaheim je bila kvota 2.650 jer sam i ja na njih igrao. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 28, 2011 Pa bice oko 5 metara juče i danas, ali idem polako, jer su drva čvornata u ogromnim panjevima, a uz to ima i bresta i dženerike. Ko je nekad baratao sa ovim zanimanjem zna o čemu govorim http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Odoh sabiti koje pice u kafiću, čujemo se malo kasnije , večeras se ne ide u varoš Poznatohttp://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/57bye.gif Ja radim sutra ujutro pa ne idem nigdje Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted October 28, 2011 (edited) Banega nigde nisam napisao nijednu brojku u pp samo sam pitao da provere kvotu jer ne vidim tu , oni su stavili u pravilnik da je odds portal merodavan pa sam tamo i uporedjivao a admini su pisali bila ovoliko ili onoliko , da nisam i sam uplatio par verovatno ne bih ni obratio paznju , a naravno da pratim ko sta igra i uplacujem te tipove tebi licno se izvinjavam jer protiv tebe apsolutno nemam nista i zelim ti uspeha u takmicenu na mtf a mene se ne mors plasiti jer imam seriju pogodjenih i sad slede promasaji po logici Rocky tamo piše : Datum i vreme početka sportskog dogadjaja se uzimaju sa stranice:http://www.oddsportal.com/ Znači, ukoliko za sportski dogadjaj piše da počinje 16.10.201. u 01:00h onda se i postavlja za taj dan i u to vreme, iako je na primer u pitanju sportski dogadjaj u USA gde on počinje 15.10.2011. u 19:00h- Ukoliko se sportski dogadjaj na koji želite da tipujete ne nalazi na navedenoj stranici (sajtu), onda se uzima datum i vreme iz kladionice iz koje ste i uzeli tip, ali se mora preračunati njegovo odigravanje po Srednjeevropskom vremenu. znači - datum i vreme , a ne kvote., jer takvih sajtova ima na stotine. Pozdrav ! Edited October 28, 2011 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 28, 2011 Na Anaheim je bila kvota 2.650 jer sam i ja na njih igrao. Naravno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted October 28, 2011 zzzzzzzzzzzzzz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 28, 2011 Na Anaheim je bila kvota 2.650 jer sam i ja na njih igrao. ja bih bar reko hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites