Nedeljasrm 0 Posted October 30, 2011 Pozdrav. I sretno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted October 30, 2011 Izvini ako je "pm" nešt što si mi poslao nekamo na forum potražit ču odma Našao i odgovorio(bar se nadam...ak nisam opomeni me) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 30, 2011 Nego nema nam opet prijatelja Sectora, on je car za insajdere i dojave Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted October 30, 2011 Moze li ovaj hajduk do pobjede? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan_os 0 Posted October 30, 2011 Eto, vidiš da je čovjek što ih prodaje pošten. Ako ne prođe dojava, vrati ti sto eura odmah nakon meča ide taj biznis još uvijek, pogotovo onima što prodaju jeftino, šalješ SMS, zoveš govorni automat i te fore Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 30, 2011 Moze li ovaj hajduk do pobjede? Mislim da je pred porazom Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 30, 2011 Nego nema nam opet prijatelja Sectora, on je car za insajdere i dojave Kupio vilu u Sloveniji, oženio se, dobio Sector Juniora.. Moze li ovaj hajduk do pobjede? Volio bi da ostane bez bodova ide taj biznis još uvijek, pogotovo onima što prodaju jeftino, šalješ SMS, zoveš govorni automat i te fore Šteta što tog nema i kod nas, baš bi volio utovit telefonski račun za studeni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted October 30, 2011 Mislim da je pred porazom I meni se cini. Tako mi i treba kada igram na levatske klubove Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted October 30, 2011 propustih kiel danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan_os 0 Posted October 30, 2011 Šteta što tog nema i kod nas, baš bi volio utovit telefonski račun za studeni Imaš onoga mister X, on je uvijek u negativnoj seriji al ne odustaje, a ljudi zovu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted October 30, 2011 zna li neko sta je sa utakmicom austrijske lige u kosarci... st.polten - swans --poluvrijeme traje vec sat vremena Quote Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted October 30, 2011 Kupio vilu u Sloveniji, oženio se, dobio Sector Juniora.. Volio bi da ostane bez bodova Šteta što tog nema i kod nas, baš bi volio utovit telefonski račun za studeni Ova "vila" pripadala je vitezu pljačkašu.......slučaj Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted October 30, 2011 hm,hm..sta li je swansima Quote Share this post Link to post Share on other sites