Tuto 157 Posted October 30, 2011 Dan započinjemo sa dobiti +119,98. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted October 30, 2011 Postavljen par za danas Vrsta takmičenja: Fudbal, Norveška 2 Naziv kladionice: Mozzart Broj para iz kladionice: 5708 Vrijeme odigravanja: 13:00 Naziv para: Sandefjord - Asker Tip para: mkb 1-1&3+ Tečaj: 2.800 Ulog: 6/10 Sanderfjord pobeđuje u prvom poluvremenu, na kraju pobeđuje i uz to pada 3 ili više golova na utakmici. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 30, 2011 posto nemam sansu za pojedinacnu nagradu necu ni igrat danas da ne bi eventualno pokvario skor... vidjecemo do veceras otprilike kakvo ce bit stanje pa ako slucajno zafali bodova za ekipno prvo mjesto mozemo se dogovorit veceras pa da nesto postavim uz vasu sugestiju sta odigrat Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 30, 2011 Mićo, što je tako mala kvota na taj tip, jedinica je preko 1.6, a ti imash tu iz 1 u 1 i 3+, trebalo bi biti po meni bar 3.50 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 30, 2011 malo sam se zajebo, mislio sam da je danas zadnji dan u mjesecu ipak igram za danas a sutra cu biti joker ako nam zafali bodova http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted October 30, 2011 Vrsta takmičenja: SPA nogomet Naziv kladionice: Bet365 Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 20:00 Naziv para: Atletico Madrid - Zaragoza Tip para: x Tečaj: 4.500 Ulog: 3/10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 30, 2011 Vrsta takmičenja: Hokej, NHL liga Naziv kladionice: Bet365 Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 23:30 Naziv para: Columbus Blue Jackets - Anaheim Ducks Tip para: 1 Tečaj: 2.800 Ulog: 2/10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted October 30, 2011 (edited) Postavljen par za danas Vrsta takmičenja: Fudbal, Norveška 2 Naziv kladionice: Mozzart Broj para iz kladionice: 5708 Vrijeme odigravanja: 13:00 Naziv para: Sandefjord - Asker Tip para: mkb 1-1&3+ Tečaj: 2.800 Ulog: 6/10 Sanderfjord pobeđuje u prvom poluvremenu, na kraju pobeđuje i uz to pada 3 ili više golova na utakmici. Novi bodovi za Bet-Club Forum A postavljen je novi par, nadam se da nisam zakasnio , ali ulog je samo 2, a sutra igram sa ulogom 10 Vrsta takmičenja: Fudbal, kostarika Naziv kladionice: Bet365 Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 23:30 Naziv para: Alajulense - limon Tip para: Alajulense -2 Tečaj: 2.500 Ulog: 2/10 Banega- pa valda što su to Norvežani i što se očekivalo da će Sanderfjord ubedljivo da pobedi- šro su i uradili - deklasirali su Asker Edited October 30, 2011 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 30, 2011 Novi bodovi za Bet-Club Forum A postavljen je novi par, nadam se da nisam zakasnio , ali ulog je samo 2, a sutra igram sa ulogom 10 Vrsta takmičenja: Fudbal, kostarika Naziv kladionice: Bet365 Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 23:30 Naziv para: Alajulense - limon Tip para: Alajulense -2 Tečaj: 2.500 Ulog: 2/10 Banega- pa valda što su to Norvežani i što se očekivalo da će Sanderfjord ubedljivo da pobedi- šro su i uradili - deklasirali su Asker Svaka čast Znaš li kakav jeodprilike ekipni poredak, da možemo sutra kalkulisati sa -10 poena ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted October 30, 2011 samo nam fali da netko prodje prosjek 6.00 unita Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 30, 2011 samo nam fali da netko prodje prosjek 6.00 unita Kako? Valjda umemo računati http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Zajebah se danas postavim Vojvodinu šugavu umesto LAzija, a Lazio stavim u H2H Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted October 30, 2011 Kako? Valjda umemo računati http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif nadam se da si u pravu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 30, 2011 evo penal za malagu... ako prodje malaga sto sam postavio valjda je to dosta za ekipnu pobjedu Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted October 30, 2011 Nisam video ,kako je Mne-Bet tipovao, ali onako površno vidim da imaju neke promašaje, tako da razlika će ostatti velika. Po mom nekom računu ja imam , bez ovog mog zadnjeg para - +67,74, a Rajcho -67,43, stim da oni kažu da ima malo više. Bane ti imaš 49,37 bez ovog hokeja. Bane da li ti možeš sutra ulog 10, jer si danas stavio jedan ulog 2, a drugi 10. ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 30, 2011 samo nam fali da netko prodje prosjek 6.00 unita proci ce moja malaga, sta se sekiras http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites