Banega 12 Posted October 30, 2011 Nisam video ,kako je Mne-Bet tipovao, ali onako površno vidim da imaju neke promašaje, tako da razlika će ostatti velika. Po mom nekom računu ja imam , bez ovog mog zadnjeg para - +67,74, a Rajcho -67,43, stim da oni kažu da ima malo više. Bane ti imaš 49,37 bez ovog hokeja. Bane da li ti možeš sutra ulog 10, jer si danas stavio jedan ulog 2, a drugi 10. ? Mogu 10, jer sam juče stavio log 2, da bih mogao danas odigrti 10. i još jedan ulog 2 večeras mi omogućava ulog 10 sutra. al opet bih video kako ekipno stojimo, pa onda odigrao Kako stojiš sa 50%+1 par, ja imam viška na izvoz? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 30, 2011 Nisam video ,kako je Mne-Bet tipovao, ali onako površno vidim da imaju neke promašaje, tako da razlika će ostatti velika. Po mom nekom računu ja imam , bez ovog mog zadnjeg para - +67,74, a Rajcho -67,43, stim da oni kažu da ima malo više. Bane ti imaš 49,37 bez ovog hokeja. Bane da li ti možeš sutra ulog 10, jer si danas stavio jedan ulog 2, a drugi 10. ? Razlika i nije bash velika, oni su napravili plus danas od 40 poena i imaće oko 86 unita. Sutra ću tipovati samo ako za to bude potrebe Quote Share this post Link to post Share on other sites