Jump to content

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

evo jos 6 - jedan manje

bice neizvesno u takmicenjima jedino crni u expektu je obezbedio prvo mesto ali u hazarderu je napeto

jel i danas mogu da se stave tipovi iz americkih sportova kao normalnim danima ?

Posted

zalit cu se FIFI i UEFI sto me je dwiz stavio s tobom na klupu :whaat: haj cuvaj mi mjesto na klupi, brzo cu ja u igru http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif

ma sta se ti imas zaliti, sad si u prvom sastavu, a ja na klupi... ja bi se trebao zaliti :blink:

bice neizvesno u takmicenjima jedino crni u expektu je obezbedio prvo mesto ali u hazarderu je napeto

jel i danas mogu da se stave tipovi iz americkih sportova kao normalnim danima ?

danas je normalan dan kao i inace, znaci mozes http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif
Posted

nisam siguran pogledaj u pravilima

Posted

Davore ja hteo da pomognem petru da skupi postove Posted Image

nisam siguran pogledaj u pravilima

steta na MTF u pojedinacnoj konkurenciji je mogao neko sa ovog foruma da uzme prvo mesto

kako je lavfix mogao da napravi onakav previd za bodove ?

Posted

cijenim namjeru druze rocky :whaat:

Posted Image ja skupio na vreme , mada predosecam da cu zeznuti u hazarderu gde jedino imam neke sanse oba tipa koja sam hteo da stavim X-1 zasad idu iz X a treci ce garant ici iz 1 a to je mala kvota

kako stojis ti ?

Posted

steta na MTF u pojedinacnoj konkurenciji je mogao neko sa ovog foruma da uzme prvo mesto

kako je lavfix mogao da napravi onakav previd za bodove ?

Ispustio sam par od subote - Botafogo, nisam ga računao , nisam oduzeo 6 bodova. Da je bilo to juče ,pa da mi nije krivo, jer sam juče bio na jednom krštenju, a ovako

desilo mi se kad ni čašu piva nisam popio.

Mićo konju jedan!Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Posted

a evo pokusavam se ubacit medu osvajace nagrada -- mozda na kraju ne bude niti eurica ,ko zna... na hazarderu pratim sad valerengu iz x u 2 ... vidim da je supersansa pa ono, mozda uleti kakvo iznenadenje ...zasad je dobro, 1-1 bilo na poluvremenu, nek sad gosti daju gol :whaat: --sta mislis sutra o Milanu 1.65 protiv Bate.-a ?