micha 27 Posted October 31, 2011 Udri statisticar, !!! Kad sam ja napravio sranje, a trebalo je još pre da se pritisak napravi, Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted October 31, 2011 Vrsta takmičenja: Peru Nogomet Naziv kladionice: Bet365 Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 21:30 Naziv para: Alianza Atletico - Nacional de Iquitos / poluvrijeme / Tip para: 2 Tečaj: 5.000 Ulog: 9/10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 31, 2011 (edited) Cestitke za prvo mesto u ekipnom delu pojedinacno, steta imali ste sansu da stavite rajcha pod pritisak vas troje koji imate sanse za prvo mesto sa vecim kvotama i kasnijim mecevima Imao je Rajko sreće, jer izmedju Lazija,Columbosa i Vojvodine uhvatim se za ovo treće, dok sam ovo postavio u drugo natjecanje i drugi par. Takodje Mića nije dobro sračunao, inače ne bi igrao sigurno Furt, ali bilo kako bilo i bilo je zanimljivo Edited October 31, 2011 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted October 31, 2011 Imao je Rajko sreće, jer izmedju Lazija,Columbosa i Vojvodine uhvatim se za ovo treće, dok sam ovo postavio u drugo natjecanje i drugi par. Takodje Mića nije dobro sračunao, inače ne bi igrao sigurno Furt, ali bilo kako bilo i bilo je zanimljivo Nažalost, baš danas da nam bude najgori dan, Gledam i ne mogu da verujem- sve se crveni. A trebalo je Bane da pogodimo ja i ti velike kvote, pa da ceo Novmbar ne moramo da pogodimo ništa na MTF. Al JBG. Evo gledam - Crni postavio neke Argentince i ako pogodi on je drugi, ja treci a ti cetvrti, a ako promasi ja sam drugi a ti treći. - Sad sam valjda lepo računao. Ej ,pita me neko navedi uspehe u životu, a ja između ostalog kažem - Vice šampion na 1. Međunarodnom turniru favorita. - Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted October 31, 2011 Nažalost, baš danas da nam bude najgori dan, Gledam i ne mogu da verujem- sve se crveni. A trebalo je Bane da pogodimo ja i ti velike kvote, pa da ceo Novmbar ne moramo da pogodimo ništa na MTF. Al JBG. Evo gledam - Crni postavio neke Argentince i ako pogodi on je drugi, ja treci a ti cetvrti, a ako promasi ja sam drugi a ti treći. - Sad sam valjda lepo računao. Ej ,pita me neko navedi uspehe u životu, a ja između ostalog kažem - Vice šampion na 1. Međunarodnom turniru favorita. - http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif ne zvuči loše, nego kad pomenu ti to nešto se setih Milenka Topića i Dragutina Perića http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_rolleyes.gif Na treninzima preskaču 3 metra i bacaju kugle 30 metara, a na šampionatima ne prodju ni kvalifikacije http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted October 31, 2011 Vec mozemo postavljati parove za sutra, jel tako? Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted October 31, 2011 Vec mozemo postavljati parove za sutra, jel tako? Ja mislim da da..ekipa već naveliko stavlja! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 1, 2011 Ja mislim da da..ekipa već naveliko stavlja! Nemoj da slučajno budete gore plasirani nego mi sad. Želim vam uspeha kao što smo mi imali. I nek vam je sa srećom! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 1, 2011 samo ozbiljno shvatiti takmičenje kao što smo i mi, i uspeh je neminovan Quote Share this post Link to post Share on other sites