Jump to content

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pa ne mogu postaviti par na Unibet Hazarder....

vratice se u 21 h taman kad bude kasno da se postavi bilo sta Posted Image a taman hteo da stavim nesto za kartone

od fixeva nema sta da se stavi kad su sve male kvote , jedino neko iznenadjenje lupiti X porto mi je najblizi tome ali rizicno je

Posted

vratice se u 21 h taman kad bude kasno da se postavi bilo sta Posted Image a taman hteo da stavim nesto za kartone

od fixeva nema sta da se stavi kad su sve male kvote , jedino neko iznenadjenje lupiti X porto mi je najblizi tome ali rizicno je

Ma katastrofa!

Gledajte s vedrije strane to..imat ćete više bodova od onih koji su danas fulali!! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif

Posted

Izgleda si u pravu... htio sam igrati na Leverkusen X2...

a valensija iz svlacionice dala gol Posted Image ja hteo sauthempton over 3,5 ali kvota kod njih samo 2,1 a over 4,5 mi bilo puno izgleda da cu ipak zazaliti sto sam stavio aldersot over 3,5
Posted

Izgleda si u pravu... htio sam igrati na Leverkusen X2...

........http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_bag.gif

tek cemo na kraju vidjet...1:1

Posted

a valensija iz svlacionice dala gol Posted Image ja hteo sauthempton over 3,5 ali kvota kod njih samo 2,1 a over 4,5 mi bilo puno izgleda da cu ipak zazaliti sto sam stavio aldersot over 3,5

1:1...