Jump to content

Recommended Posts

Posted

upravo nasao za vasco ce igrati samo 2 prvotimca koji nemaju pravo nastupa u sledecem kolu diego souza i fagnes i mozda ce braniti prvi golman ako se oporavi od povrede a za santa fe ce igrati rezerva postava Posted Image

kao sto sam i pretpostavio. ovo bi mogla biti jako dobra vecer :aponis:
Posted (edited)

Sad se vraćam iz Brazila kladionice išao tamo malo uplatiti za promenu, neki lik čeka Lids i Colorado za 1100 kvotu log valjda oko evra, pogodio dva prelaza 15 i 16 kvote http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif

Biće čupavo da mu dodju obe, rekao sam mu da brani i Lids, ali on će samo braniti Colorado koliko sam ga razumeo :aponis:

pozdrav svima...i sretno veceras

Ppozdrav :uredu:

Šta ti znači tvoj nick? Lenka je žensko ime ili se ja varam :uredu:

Edited by Banega
Posted (edited)

Sad se vraćam iz Brazila kladionice išao tamo malo uplatiti za promenu, neki lik čeka Lids i Colorado za 1100 kvotu log valjda oko evra, pogodio dva prelaza 15 i 16 kvote http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif

Biće čupavo da mu dodju obe, rekao sam mu da brani i Lids, ali on će samo braniti Colorado koliko sam ga razumeo :aponis:

Ppozdrav :uredu:

Šta ti znači tvoj nick? Lenka je žensko ime ili se ja varam :uredu:

Lenka jeste zensko ime moja sestra se tako zove Posted Image

leeds 0-1 stvarno su smrdljiva ekipa uvek kad se ocekuje da pobede oni zeznu

Edited by rockytomas
Posted

nemam ništa prepametno za danas, igrao sam City i Ajax kao vjerojatno većina ovdje.

Čekam još Santa Fe - Once Caldas 2, i Universitario - Vasco 1 za mali ulog Posted Image

Ja nisam vecina Villareal 1 fiks dana :aponis: