sportandlove 3 Posted November 2, 2011 dobro jutro!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 2, 2011 (edited) Posle 32 dana Bet-Club Forum je po prvi put u minusu. Momci sutra kad ustanem i vidim tabelu - hoću da ste u plusu. Jel jasno! Edited November 2, 2011 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 2, 2011 Mene ne racunaju, vjerovatno je Dwiz stavio moj nick sa bet cluba, a nije ovaj sa mne-bet Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 2, 2011 Mene ne racunaju, vjerovatno je Dwiz stavio moj nick sa bet cluba, a nije ovaj sa mne-bet Pa rijesi to tamo s adminom ili nekim ko je odgovoran..neka to isprave.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 2, 2011 Samo opušteno do pobede http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_clapping.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted November 2, 2011 Vrsta takmičenja: ATP VALENCIA Naziv kladionice: Hrvatska Lutrija Broj para iz kladionice: 1132-4 Vrijeme odigravanja: 15:40 Naziv para: 20,5/Del Potro J.M.-Tursunov D. Tip para: 1 Tečaj: 1.850 Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 2, 2011 Vrsta takmičenja: ATP VALENCIA Naziv kladionice: Hrvatska Lutrija Broj para iz kladionice: 1132-4 Vrijeme odigravanja: 15:40 Naziv para: 20,5/Del Potro J.M.-Tursunov D. Tip para: 1 Tečaj: 1.850 ja bi na tvom mjestu iza jesinice u zagradu jos stavio i manje,da se tocno zna na sta se mislilo..za svaki slucaj http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 2, 2011 Imate tablice i ovdje pa možete kontrolirati obračun i bodove i tu i tamo. Današnji dan započeo sa gubitkom -182,00. Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 2, 2011 Postavljen par i od mene!! Vrsta takmičenja: Nogomet,Liga prvaka Naziv kladionice: SuperSport Broj para iz kladionice: 4329 Vrijeme odigravanja: 20:45 Naziv para: Benfica Lis.(-2+)-FC Basel Tip para: više Tečaj: 1.600 Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 2, 2011 ajmo da danas probamo da popravimo stanie: Vrijeme odigravanja: 20:45 Naziv para: Trabzonspor - CSKA Moskva Tip para: x2 Tečaj: 1.500 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 2, 2011 Vrsta takmičenja: Liga prvaka Naziv kladionice: Expekt Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 20:45 Naziv para: Lyon - Real Madrid Exactly 2 or 3 goals scored in regular time Tip para: Da Tečaj: 2.000 Pa sta bude, nadam se da ce dobro proci jer nista mi nije moglo pasti napamet osim ovoga sto mi izgleda vrlo moguce. Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 2, 2011 4/5 ipak bolje nego juce Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 2, 2011 4/5 ipak bolje nego juce E, tako se to radi. Kratko , ali jebitačno! Nego vidim , izgleda da Baptisti neće da priznaju tip od juče. Evo šta su napisali: Ne priznat tip baptista , editirao je post nakon sat vremena . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 2, 2011 Pocelo je pocelo samo da se tako i nastavi http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_surprised.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 2, 2011 E, tako se to radi. Kratko , ali jebitačno! Nego vidim , izgleda da Baptisti neće da priznaju tip od juče. Evo šta su napisali: Ne priznat tip baptista , editirao je post nakon sat vremena . Di si to vidio,tamo ima more nepotrebnih topica!! Quote Share this post Link to post Share on other sites