Dwiz 65 Posted November 2, 2011 Danas sam prijavio Bet-Club Forum na ovogodišnju borbu foruma, pa evo mala najava. Turnir počinje 27.11., a ovdje ću slati informacije kako ih budem dobivao: Pokažite na ovogodišnjem izdanju našeg legendarnog natejcanja Battle of the Forums svojim forumskim kritičarima i fanovima najbolju pokerašku igru. Borite se sada za nevjerojatni nagradni fond od $40.000, što je ujedno jedan od najvećih među svim partnerskim programima! $5+$0,50 kvalifikacijski turniri počinju 27.11.2011. u 21:00 h (GMT +1). Pet najboljih igrača na svakom kvalifikacijski turniru ulaze u finale, koji je na rasporedu 04.12.2011. u 21:00 h (GMT +1). Funkcionira ovako: Otvorite bwin poker client i prijavite se korisničkim imenom. Odaberite u predvorju "Planirani turniri". Potražite na popisu "Battle of the Forums". Prijavite se lozinkom (koja se dobije od foruma). Igrajte poker i osvojite Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 2, 2011 Svaka čast gazda imaš petlje svukuda!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted November 3, 2011 Imam pitanje, ovih $5+$0,50 je sve što moramo platiti za sudjelovanje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted November 3, 2011 Da, tako je bilo i prije dvije godine kad smo sudjelovali... Ako se ne varam tada smo zavrsili samo jedno mjesto nize od mjesta koje je dobivalo isplatu... Bili smo dosta solidni. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lenka 0 Posted November 10, 2011 nije bas da sam puno shvatio iz ovog gore pa par pitanja... da li za forum nastupa određeni broj ljudi? Ili se može prijaviti koliki god broj ljudi s određenog foruma? i da bi igrali za forum sve što trebamo jest prijavit se na turnir sa određenom šifrom? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted November 12, 2011 nije bas da sam puno shvatio iz ovog gore pa par pitanja... da li za forum nastupa određeni broj ljudi? Ili se može prijaviti koliki god broj ljudi s određenog foruma? i da bi igrali za forum sve što trebamo jest prijavit se na turnir sa određenom šifrom? Još ni ja nemam sve detalje, ali tako bi to otprilike trebalo biti. Znači prijavljujete se sa šifrom koju ću vam dati i prvo se igraju kvalifikacije unutar foruma da se dobije pet prvotimaca. Nakon tih kvalifikacija BC ekipa koju će sastavljati pet najboljih se natječe protiv drugih foruma. Točne informacije i upute ću slati ovdje kako ih budem dobivao iz bwina Quote Share this post Link to post Share on other sites
Luza 1 Posted November 18, 2011 Prošle godine turnir je počeo nan način da se sa svakog foruma skupi minimalni broj igrača, a to je 10 duša. Potom se sa lozinkom ( koju dobijemo na forumu ) uplaćuje buyin od 5$ i 0,5$. Tu se borimo međusobno sa ostalim članovima forumu i treba da završimo u top 5. Kada završimo u top 5, automatski smo se kvalificirali na glavne turnire battle of the forums gdje igramo odvojeno na 5 različitih turnira. Bitno je da na ta 5 turnira osvojimo čim bolju poziciju jer se svaka boduje. Bolja pozicija, više bodova. Kada svi turniri završe zbrajaju se bodovi svakog igrača foruma na svih 5 turnira i daje s završna ocjena i pozicija među svim forumima koji sudjeljuju. Ukoliko se dobro sjećam najslabija pozicija "in the money" je nosila oko 100€ koja se dijeli među članovima foruma. Svaki prijavljeni igrač pojedinog foruma igra dakle 2 turnira kvalifikacijski + natjecaljski ). Tako je bilo prošle godine, i da osvojili smo ono nezahvalno mjesto tik ispod pozicije "In the money". Pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted November 20, 2011 Pravila su vrlo slična kao i prošlih godina: https://www.bwin.com/hr/epage.aspx?aid=39127 https://www.bwin.com/hr/epage.aspx?aid=39129 Ja ću nabaviti password za prijavu ovaj tjedan, a turnir se odigrava u 21h za tjedan dana - 27.11.2011. Prijave će biti otvorene na dan odigravanja u 9h. Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 21, 2011 sve je ok....jedino zašto u nedjelju u 21(!!!) sati i ne barem u subotu(bilo kada) ili poslijepodne.....Ja svaki radni dan ustajem u 4 sati ujutro i rado bih igrao ali ne mogu.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted November 21, 2011 sve je ok....jedino zašto u nedjelju u 21(!!!) sati i ne barem u subotu(bilo kada) ili poslijepodne.....Ja svaki radni dan ustajem u 4 sati ujutro i rado bih igrao ali ne mogu.... Nažalost na vrijeme odigravanja ne možemo utjecati, jer to je postavio bwin... Ja sam dobio password, pa možemo ovdje napraviti prijave... Znači ako želite igrati samo se dodajte na listu i kasnije vam šaljem password. 1. Dwiz 2. ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted November 23, 2011 (edited) jel se mora uplatiti preko Moneybookersa? Edited November 23, 2011 by emir1983 Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted November 23, 2011 jel se mora imati nesta para na pokeru u bwinu ili je besplatno ja bi igrao ali nemam nista na pokeru para. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted November 24, 2011 Nažalost na vrijeme odigravanja ne možemo utjecati, jer to je postavio bwin... Ja sam dobio password, pa možemo ovdje napraviti prijave... Znači ako želite igrati samo se dodajte na listu i kasnije vam šaljem password. 1. Dwiz 2. mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lenka 0 Posted November 24, 2011 moram se sjetit da prebacim lovu na net da mogu uplatit na bwin posto nemam love tamo trenutno...ako to odradim sutra javim se Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted November 24, 2011 jel se mora uplatiti preko Moneybookersa? Možeš uplatiti preko bilo čega... Bitno je na računu imati 5.50$ koliko treba za buy in... Quote Share this post Link to post Share on other sites