Banega 12 Posted November 3, 2011 Hoće li davati ovaj Lazio Ili će biti ona , ko je igrao na Lazio, pare je bacio Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 3, 2011 evo ti Bunka primera recimo za 2/6, ogledaj koeficijente i po tvom koliko bi para imao na ulog 500 d (5e) . Jasno se vidi da je minimalni dobitak 208 evra, a maximalni ako pogodish svih 6 parova 3125 e Ne razumem sta ti nije jasno kad je matematika ista i ovde i kod mene?! Matematika je nepromenjliva. 2/6 =15 komb ako pogodis 2 jedna dobitna 3 pogodjene 3 dobitnih 4 pogodjene 6 dobitnih 5 pogodjene 10 dobitnih 6 pogodjene full sistem 15 dobitnih Sta nije jasno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 3, 2011 Sta se ne racuna tako?! Nesto si se zbunio il se ne razumemo. 4/8 = 70 kombinacija uplata od 35 eura = 0.5 eur cena kombinacije 4 nule u sistemu 4/8 nose jednu dobitnu kombinacija ako su sve nule koef.3 to znaci 81x0.5 eur = 40.5 eura 5 pogodjene nule u sistemu 4/8 znaci da imas 5(4/5) dobitnih kombinacija sto znaci 81*5*0.5 eur -=202.5 eur dobitka 6 pogodjene nule u sist. 4/8 znaci da imas 15 dobitnih (4/6) sto znaci 81*15*0.5 eur = 607.5 eur dobitka 7 pogodjene nule sistem 4/8 znaci da imas 35 dobitnih (4/7) so znaci 81*35*0.5 eur = ti mnozi dalje koliko je to u eurima 8 pogodjenih sto znaci da je ful sistem uletio = 70 dobitnih (4/8) = 81*70*0.5 Nesto si zbunjn s matematikom, sedi jedan na kraj godine imas, ides na polaganje matematike! Neka bude ovako onda. Bilo bombardovanje 99" kada smo trebali učiti verovatnocu i kombinacije iz mate Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted November 3, 2011 Neka bude ovako onda. Bilo bombardovanje 99" kada smo trebali učiti verovatnocu i kombinacije iz mate bunka je u pravu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 3, 2011 bunka je u pravu Nisam rekao da nije, i nisam se šalio za predhodni post jer sam tada bio 1 godina srednje škole i 3 meseca posledanja nisam išao zbog bombardovanja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted November 3, 2011 Aaaauuuu Tsonga, sta si uradio ? Ne spominji mi tog idiota... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 3, 2011 Laku noć.....razočaran zbog PSV.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted November 3, 2011 Pozdrav svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted November 3, 2011 Laku noć.....razočaran zbog PSV.... Sreca, pa ih zaobidjoh danas.... A Atletico je krenuo momacki.... Samo naprijed! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 3, 2011 Ko je registriran na WWin kladionici dobije 10€ free bonusa..barem sam ga ja dobio..ko nije nek se registrira eventualno možda dobije!! WWin Quote Share this post Link to post Share on other sites
Catalonec4ever 0 Posted November 3, 2011 Ne spominji mi tog idiota... Odigrace on extra u Parizu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 3, 2011 padnem Shalke - Aek over 0.5 Pp@1.20 Definitivno ove male kvote nisu za mene Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 3, 2011 padnem Shalke - Aek over 0.5 Pp@1.20 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_redface.gif Definitivno ove male kvote nisu za mene Dobrodošao u klub!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 3, 2011 Dobrodošao u klub!! ludilo Quote Share this post Link to post Share on other sites
RayBan 0 Posted November 3, 2011 Večer, jel su kakvi dobici na vidiku? Quote Share this post Link to post Share on other sites