sirec 0 Posted November 4, 2011 Cjelodnevni pozdrav pučanstvu! U me kišica. Gnjilo jesenje vrijeme puno otpalog lišća. Uspješan dan! Dan Tuto imam lišča kolk očeš Ujutro am ga nagrabio za oveču prikolicu......da ga uvalimo babtisti u zamjenu za kilo dve gljiva Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 4, 2011 Pozdrav svima i puno srece danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokivelja 0 Posted November 4, 2011 pozdrav ekipi i puno srece danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 4, 2011 Dobar dan, i uspesan predstojeci vikend ,pun parova za kladjenje! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 4, 2011 Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 19:05 Naziv para: Roddick, A - Federer, Roger (total sets won) Tip para: Roddick +1.5 Tečaj: 2.620 Ev. dobitak: 7.620 Ev. gubitak: 2.620 ***tip je dobitan ako Rodick osvoji barem jedan set u mecu Moj fiks dana Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 4, 2011 Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 19:05 Naziv para: Roddick, A - Federer, Roger (total sets won) Tip para: Roddick +1.5 Tečaj: 2.620 Ev. dobitak: 7.620 Ev. gubitak: 2.620 ***tip je dobitan ako Rodick osvoji barem jedan set u mecu Moj fiks dana Lepa kvota makar za pokusati!!! mada koliko znam ,Federer ga je konsantno dobijao ubedljivo.! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 4, 2011 pozdrav svima a i ostalima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted November 4, 2011 sretno danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted November 4, 2011 Dobar dan želim! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 4, 2011 Lepa kvota makar za pokusati!!! mada koliko znam ,Federer ga je konsantno dobijao ubedljivo.! porbati over gemova mozda? 4/10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mita-sk 0 Posted November 4, 2011 pozdrav...danas bi moglo proć na andru protiv laska i na gent Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 4, 2011 Dobar dan svima Quote Share this post Link to post Share on other sites